Фототапет - Сива мозайка

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-54
5.00
794
Фототапет - Сива мозайка, подходящ за апликиране в обособени зони за активна дейност - офис сгради, фризьорски салони и кафенета. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.
3 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Малинка Владимирова

За втора година поръчвам календари и съм много доволна бързи и точни ❤️

Стела Димова

Бързо, точно, коректно обслужване. Много мили и отзивчиви. Препоръчвам! ♥️

Раиса Ангелова

Огромно Благодаря! Всеки път, когато съм поръчала нещо се изработва и доставя много бързо. Благодаря за отношението, разбирането и коректността! Богатият асортимент позволява да се открие подарък за всеки повод, което лично ме прави Ваш редовен клиент.

Екатерина Стоянова

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Стефи Петрова

Страхотен подарък. Благодаря за бързата реакция. Препоръчвам ви. Прекрасни

Hristinka Vacheva

Календарите и подаръците са страхотни. Благодаря за изпълнението и за бързината, с която изпълнявяте поръчките. Успех на целия екип.

Любомира Раднева

Страхотни календари! Бързина и коректност!

Мариела Драганова

За трета година се доверявам на Вас и съм адски доволна от качеството на календарите

Емилия Червенкова

Изключително бързи и коректни! Благодаря за страхотните календари!

Божена Кръстенякова

Страхотни календари, бърза и качествена изработка, с любезни служители! Весели празници!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Сива мозайка?

Тапетът, който ви предлагаме, представлява елегантна и стилна комбинация от сиви нюанси във формата на мозайка от триъгълници. Със своя 3D ефект, той добавя измерение и дълбочина към всяка стена. Този вид тапет е идеален за офис, спалня или хол, където искате да създадете уютна и същевременно съвременна атмосфера.

Цветовата палитра на тапета включва бяло и различни нюанси на сивото, които предават чувство на спокойствие и хармония. Белите и сивите тонове са класически и безвременни, което ги прави подходящи за различни стилове на интериор.

С този тапет за офис ще създадете уникално пространство, което се отличава със своя изисканост и същевременно излъчва модерност. Независимо дали сте в професионална среда или домашна обстановка, тапетът с мозайка от сиви триъгълници ще внесе стил и класа във вашия интериор.

Независимо дали искате да освежите офисното пространство или да добавите нюанси на спокойствие в спалнята или хола си, този тапет е прекрасен избор. Той е съчетание на съвременен дизайн и функционалност, което го прави подходящ за различни интериорни проекти.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с мозайка от сиви триъгълници е подходящ за различни пространства, включително офиси, спални и холове. Със своите елегантни сиви нюанси и 3D ефект, той може да създаде стилна и модерна атмосфера. Белите и сивите цветове му придават усещане за спокойствие и хармония. Независимо дали искате да обновите работното си пространство или да добавите изисканост в домашната си обстановка, този тапет е отличен избор.

Цена:
38 00 лв