Фототапет Точкови кръгове

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10731456
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет Точкови кръгове , подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Margarita Leseva

Невероятни са изработката е изпипана до съвършенство Сърдечно благодаря за бързината и точността с която испълнихте желанието ми????❤️

Toni Ilieva

Огромен избор от най-различни подаръци/стоки. Поръчах гравирани дъски за деца по метода на монтесори и останах очарована от бързо изпълнената поръчка и качеството на изработка... Харесва ми ,че в сайта им всичко е подредено и лесно можеш да намериш това,което търсиш...

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим! -

Даниела Николова

Благодаря , надхвърлихте очакванията ми !!!

Ели Станчева

Много ви благодаря за страхотното качество и изработка на календарите и съм много благодарна за подаръците от ваша страна!Препоръчвам

Elmira Raifova

Добро качество и бързо обслужване. Имах специални изисквания, които бяха изпълнени без забележка! Благодаря :)

Юлияна Паунова

Страхотно качество, много съм доволна :) Благодаря за подаръчетата :)

Силвия Василева-Сярова

Благодаря за страхотните календари и подаръците към тях

Petq Misho Chushkovi

Получих ме си подаръци страхотни са благодарим. Продължавайте все така да ни радвате

Мая Замова

Благодаря ви! Страхотни са календарите, а изпълнението светкавично!!!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Точкови кръгове?

Този абстрактен тапет представлява един уникален и модерен начин да украсите вашия хол, дневна или офис. Тапетът е дизайниран с кръгове, образувани от точни, които се припокриват един върху друг, създавайки хармоничен и изискан визуален ефект.

Основните цветове в дизайна са синьо, бежово и кафяво, които се допълват и съчетават перфектно, за да създадат атмосфера на спокойствие и елегантност. Синьото придава усещане за спокойствие и стабилност, бежовото добавя топлина и уют, докато кафявото внася нюанси на естествена земя и топлина.

Фонът на тапета е изчистен и в светло сив цвят, който допринася за осезаемостта на дизайна и му позволява да изпъкне. Светлата сива основа добавя дискретност и се съчетава лесно с различни стилове на обзавеждане и цветови схеми.

Тапетът създава вълнуващ визуален ефект, който привлича вниманието и добавя интерес към пространството. Кръговете, образувани от точките, създават движение и динамика в дизайна, като подчертават модерния характер на тапета.

Този абстрактен тапет е подходящ за съвременни интериори, където желаете да добавите уникален и изящен акцент. Той се хармонизира с различни стилове на обзавеждане и може да се използва както в домашна среда, така и в професионални офиси или търговски помещения.

Независимо дали искате да създадете усещане за спокойствие и хармония или да добавите елемент на смелост и изразителност, този абстрактен тапет е прекрасен избор, който ще впечатли всеки, който го види.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен тапет е подходящ за декорация на различни пространства, като хол, дневна стая или офис. Със своите сини, бежови и кафяви цветове, той придава спокойствие и елегантност на обстановката. Изчистеният светло сив фон му позволява да се съчетае лесно с различни стилове на обзавеждане и цветови схеми. Динамичните кръгове, формирани от точките, създават интересен визуален ефект и привличат вниманието. Тапетът е подходящ за съвременни интериори както в домашна обстановка, така и в професионални офиси или търговски помещения.

Цена:
38 00 лв