Фототапет Триизмерни вълни

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10117989
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Михаела Петрова

Получих едни прекрасни календари с подаръци и чудесно качество, въпреки че снимките не са професионални. Благодаря ви! Препоръчвам с две ръце!

Ивета Иванова

Изключително коректни! Добро качество и бързо изпъление!Препоръчвам!

Милена

Качество, коректност и бърза доставка!

Айгюл Сезгин Кърш

Получих календарите!
Много съм доволна!

Даниела Николова

Благодаря , надхвърлихте очакванията ми !!!

Виктория

Препоръчвам! Перфектно изпълнение, бързи и коректни! Благодаря Ви, Art-Gift!

Gabriela Lebeshkovska

Отлично качество, много бързи и се съобразявт със срока и изискванията на клиента, ще поръчам отново със сигурност ❤️

Дисислава Митрова

Благодаря за коректността ви спрямо мен като клиент! При нужда ще използвам отново вашите услуги!

Ivelina Valcheva

За първи път поръчвам от Вас и съм много доволна! Календарите са страхотни! Благодарим и за подаръците! Оставаме Ваши клиенти и занапред!

Jorjeta Todorova

Днес получих доставката с календари много съм доволна :) . Благодоря ви :) !
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Триизмерни вълни?

Този фототапет представлява вълнообразни линии с 3D ефект, които създават илюзия за дълбочина и пространство в стаята. Той е подходящ за различни помещения като хол, офис, спалня, коридор, дневна и кухня. Дизайнът е изработен в основно бяло и сиво, което му придава съвременен и елегантен вид.

Вълнообразните линии на тапета са поставени така, че създават оптическа илюзия, която привлича вниманието и привежда усещане за движение. 3D ефектът допринася за по-реалистично представяне на вълните, които изглеждат като да се движат през стените.

Този фототапет може да бъде използван за да освежите интериора на вашия дом или работно пространство. Благодарение на своите светли цветове и абстрактен дизайн, той е подходящ за създаване на съвременна и стилна обстановка.

Фототапетът с вълнообразни линии и 3D ефект е отличен начин да преобразите стаята си, като придадете динамичност и интерес към интериора. Той може да се комбинира с различни видове мебели и декорации, като същевременно създава усещане за простор и уют.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен фототапет с вълнообразни линии и 3D ефект е подходящ за различни пространства в дома или офиса. Той може да бъде използван в хола, спалнята, коридора, дневната, кухнята или офисното пространство. Благодарение на своята абстрактна естетика и цветова палитра в бяло и сиво, тапетът създава модерен и стилен вид. Той може да преобрази интериора, добавяйки дълбочина и интерес към стаята. Независимо дали става въпрос за лично пространство или работно място, този фототапет ще придаде уникален и съвременен акцент на всяко помещение.

Цена:
38 00 лв