Фототапет Триъгълна мозайка 3

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10099282
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет Триъгълна мозайка 3, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Teodora Boykova

Много съм доволна от изработката на календарите, които поръчах. Получих и подаръци. Бърза доставка. Със сигурност ще поръчам отново. Благодаря ви!

Венета Огнянова

Благодаря Ви за хубавите календари, както и за бързата изработка

Александра Р.

Красиви календари! Бързи и коректни!

Vaska Cvetanova

страхотни сте, много съм доволна от изпълнението на поръчката

Женя Йорданова

Много съм доволна от услугите! Препоръчвам!

Петя Михайлова

Изработката на календарите е повече от перфектна!!! Благодаря Ви от ❤️ за отзивчивостта и отношението!!!

Evelin Zafirova

Поръчах бебешко боди, розовият надпис е почти червен... а материята е покъртителна, през бодито може да се чете списание.... толкова тънка и ужасна материя! За една снимка ще издържи, но нищо повече!

Радослава Кръстева

Благодаря за бързото изпълнение на поръчката, календарите са чудесни!

Dolq Toncheva

Благодаря за подаръка супер е :)

Stiqna Uzunova

Благодаря ви за страхотните календари и подаръците към тях!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Триъгълна мозайка 3?

Фототапетът "Триъгълна мозайка" е единствено произведение на изкуството, което съчетава геометрични елементи с изразителни цветове. Тапетът представя впечатляваща композиция от триъгълници с различни размери и цветове, които създават живописна и динамична атмосфера.

Цветовата палитра на тапета включва нюанси от синьо, лилаво, кремаво и сиво. Тези цветове са избрани внимателно, за да създадат хармонична комбинация, която да се вписва в различни интериорни стилове. Синьото придава усещане за спокойствие и свежест, лилавото добавя нотки на мистерия и романтика, а кремавото и сивото допълват палитрата с топли и нежни нюанси.

Този арт тапет е подходящ за различни помещения в дома, като хол, спалня или дневна. Геометричните форми и живите цветове създават вълнуваща визия, която може да освежи и преобрази всяко пространство. Без значение дали избирате да го използвате на цялата стена или само в част от стаята, тапетът "Триъгълна мозайка" ще придаде уникален и модерен вид на вашия интериор.

В заключение, тапетът "Триъгълна мозайка" е идеалното решение за хора, които търсят изкуствено изживяване и впечатляващ дизайн в своите домове. Съчетанието от геометрични елементи и богатата цветова гама създава хармония и стил, които ще заслужено привличат вниманието на всеки, който ги види.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Триъгълна мозайка" е подходящ за различни помещения в дома, включително хол, спалня и дневна. Съчетанието от геометрични форми и живи цветове създава модерен и стилен външен вид. Тапетът може да се използва на цялата стена или в част от стаята, за да освежи и преобрази пространството. Той създава вълнуваща визия, която ще придаде уникалност на вашия интериор.

Цена:
38 00 лв