Фототапет Триъгълни Елементи

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10180547
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет Триъгълни Елементи, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Нефие Хасан

Благодаря за прекрасните календари и за подаръците към тях. За първи път поръчах от Вас и наистина съм много доволна от качеството и бързата изработка. Силно препоръчвам! Весели празници и Успешна година!

Гинка Русева

Бърза изработка и доставка.

Станимир Митев

Много Ви благодаря! Невероятно качество и точност!

Десислава П.

Страхотни, бърза и качествена изработка

Donna Tumbalova

Благодарим за прекрасните календари и за всичко, което направихте за нас! Препоръчвам с две ръце!

Siska Hr

Благодаря за хубавите календари и за бързото обслужване ! Весели празници!

Elena Stefanova-Peneva

перфектна изработка на календари и подаръците към тях, толкова бърза доставка страшно много съм доволна уникални сте

Клара Христова

Получих моите календари. Бърза и качествена изработка. Адекватно и професионално разрешение на възникнали въпроси и проблеми. Бих поръчала отново!

Цветомила Янкова

Работят бързо и качествено. За трета година поръчвам календари и съм изключително доволна от резултата.

Rali Petrova

Коректни,бързи,точни,качествена изработка и достъпни цени!!! Много съм доволна!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Триъгълни елементи?

Представете си изискан абстрактен тапет, който може да превърне вашата хол, дневна или кухня в истинско изкуство. Тапетът представлява композиция от различно големи триъгълници, позиционирани в центъра на дизайна. Всяко от тези триъгълници е уникално, със свой цвят и шарка, което придава на тапета живост и разнообразие.

На фона на тапета се откроява впечатляващ черен мрамор със златни линии, което допълнително подчертава изискаността на дизайна. Този елемент придава на тапета класически, но същевременно модерен вид. Черният мрамор съчетан със златните линии създава ефект на лукс и стил.

Допълнително, тапетът включва изчистен зелен цвят, който е поставен в рамки на бели и черни райета. Това съчетание придава допълнителна хармония на дизайна и му придава свежест и енергия. Златистият контур около триъгълниците допълнително подчертава формите и граници на мотивите.

Фонът на тапета е в светло бежов цвят, който допълнително подчертава елегантността на цялостния дизайн. Този нежен и топъл цвят на фона създава усещане за уют и същевременно позволява на останалите елементи да се откроят по-ясно.

Този фототапет се отличава със своя изящен стил и комбинация от различни цветове и мотиви. Той може да се използва за да създадете стилна и привлекателна атмосфера във вашата хол, дневна или кухня. Неговото уникално изкуствено предава усещане за индивидуалност и красота на вашия интериор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този артистичен тапет с различни по размер и цвят триъгълници е подходящ за всяка стая във вашия дом. Той може да бъде използван в хола, дневната стая или кухнята, като добавя изискан и модерен вид към интериора. Неговият изчистен зелен цвят и черния мрамор със златни линии го правят подходящ и за класически, и за съвременни стилове на обзавеждане. Фонът в светло бежов цвят му придава уютна атмосфера и го прави подходящ за създаване на приятна обстановка във всяка стая.

Цена:
38 00 лв