Фототапет Тъмно сини облаци

Флис - Канаваца
Продуктов код wall930372
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Раиса Ангелова

Огромно Благодаря! Всеки път, когато съм поръчала нещо се изработва и доставя много бързо. Благодаря за отношението, разбирането и коректността! Богатият асортимент позволява да се открие подарък за всеки повод, което лично ме прави Ваш редовен клиент.

Фатме

Много съм доволна!

Simona Borisova

Страхотни календари и ключодържатели! Благодарим ви! Супер отношение, супер бързи и коректни отговори! Препоръчвам!

Дони Стефанова

Благодаря за бързата и красива изработка!

Petq Valerieva

Бързи и коректни ! Благодаря за календаръците и подаръците, станали са супер !

Vesi Georgieva

Коректни и бързи изпълнение на поръчката за пореден път

Ani Hristova-Evtimova

Страхотни Благодаря за чудните календари ❤️❤️❤️

Диляна Томова

Много съм доволна! Правите страхотни неща! ♥️

Валентина Петкова

Бърза и лесна поръчка! Календарите са качествени, а персоналът беше учтив и реагира много бързо! Препоръчвам!

Теодора Тотева

Страхотни календари получих, Благодаря! Силно препоръчвам, бърза изработка
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет  Тъмно сини облаци ?

Този абстрактен тапет представлява една вълнуваща и мистериозна композиция, подходяща за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. В основата на тапета се намират две лодки, които се изобразяват в черно на бял фон, създавайки контрастен ефект и фокусирайки вниманието върху тях.

Над лодките, пространството е запълнено с облаци в синьо и сиво, които придават на тапета допълнителна дълбочина и атмосфера на тайнственост. Облаците се простираят по цялата ширина на тапета, създавайки впечатление за безкрайно небе или отворено море. Цветовете са успокояващи и хармонични, като синият и сивият допълват един друг, създавайки баланс и спокойствие.

Този тапет е идеален за създаване на атмосфера на релакс и комфорт във вашето помещение. Визуалната симбиоза между лодките и облаците придава на тапета интересен и изискан вид, който може да бъде лесно комбиниран с различни стилове на декорация. Неговият силуетен дизайн и минималистична цветова палитра го правят подходящ за модерни и класически интериори.

Този тапет ще внесе доза художественост и индивидуалност във вашето помещение, създавайки уютна обстановка и впечатляващ фокус точка. Независимо дали сте настроени за спокойствие и релаксация или за вълнуващи размисли, този абстрактен тапет ще добави уникално измерение към визията на вашия интериор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този абстрактен тапет е подходящ за различни пространства като спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Неговият елегантен дизайн с две лодки в черно на бял фон, допълнени от облаци в синьо и сиво, го правят универсален и лесно комбинируем с различни стилове на декорация. Тапетът създава атмосфера на спокойствие и индивидуалност, което го прави идеален за тези помещения, където желаете да добавите естетически акцент и да създадете уютна обстановка.

Цена:
38 00 лв