Фототапет -Фигурална плетеница 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-10
5.00
794

Фототапет -Фигурална плетеница 2. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Искрена Петрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Diana Panayotova

positive review Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце -

Сузана Андонова

Ниско качество, лоша ответна реакция, липса на касов бон. Силно не препоръчвам!

Вероника Тодорова

Поръчката вече е при нас Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря за отзивчивото и коректно обслужване! Успешна и ползотворна година!

Toni Mihaylov

Невероятна изработка и качество, незаменим професионализъм и бързина. Препоръчвам с две ръце!!! :)

Вили-Иво Върбанови

Много благодаря за страхотните календари и подаръците към тях, вече четвърта година поръчвам от Вас и ще продължавам и за напред... Препоръчвам Ви на всички познати и приятели.. Весели празници!!☃️

Radostina Dimitrova

Много съм доволна от календара,страхотен е.

Gabriela Radeva

Получих календарите си. Изключително доволна съм, отново бих ги поръчала при Вас!

Galya Petkova

Изключително коректни! Всичко е страхотно!

Наджие Терзи

Благодаря за коректната и бърза доставка!!!!!Перфектни сте!!!
Допълнителна информация

Фототапет -Фигурална плетеница 2, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Фигурална плетеница 2 ?

Този абстрактен тапет ще внесе топлина и уют във вашия дом или работно място. Той изобразява фигурална плетеница в черно, кафяво и бежово, която създава интересен и оригинален дизайн. Плетеницата е символ на хармония и свързаност, а цветовете са натурални и спокойни. Тапетът е подходящ за различни помещения, като спалня, всекидневна, коридор, кухня, хол или офис, където ще допринесе за приятна и релаксираща атмосфера. Тапетът е лесен за поставяне и издръжлив на износване. Насладете се на тази красива и уникална декорация всеки ден с този абстрактен тапет!

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен тапет е подходящ за всяко помещение, където искате да добавите топлина и уют. Той ще се впише добре в спалня, всекидневна, коридор, кухня, хол или офис, като създаде усещане за хармония и свързаност. Тапетът ще внесе натуралност и спокойствие във вашия дом или работно място.

Цена:
38 00 лв