Фототапет Флория

Флис - Канаваца
Продуктов код walla202223
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gergana Aleksandrova

Благодаря!Чудесна изработка, отношение към клиента и професионализъм. Пак бих поръчала техни продукти.

Малинка Владимирова

За втора година поръчвам календари и съм много доволна бързи и точни ❤️

Стела Димова

Бързо, точно, коректно обслужване. Много мили и отзивчиви. Препоръчвам! ♥️

Йоанна Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Borislava Kostova

Благодаря за календарите и подаръците. Страхотни са и точно навреме за новата година. Весели празници

Наджие Джемалова

Много благодаря за календарите и подаръците,както винаги сте се справили отлично!

Мирослава Станева

Календарите са страхотни !

Гергана Александрова

Чудесно качество на изработка, бързи,точни в изработката и доставка.Цената е изключително достъпна.10точки от мен :)

Катерина Александрова

Календарите са чудесни. Много бързо изпълнение на поръчката :)

Мария Димитрова

Страхотни сте ;)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Флория ?

Тапет с цветя "Флория" представлява едно красиво и изискано решение за декорация на вашата спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Тапетът е създаден в нюанси на бежово и кафяво, които придават топлина и уют на всяко помещение.

Главната характеристика на този тапет са фигуралните листа, разположени по цялата повърхност. Тези изображения на листа придават на тапета естествен и органичен вид, който припомня прекрасната природа. Листата са изобразени с деликатни детайли и реалистични цветове, които правят този тапет истинско произведение на изкуството.

Със своята ненатрапчива цветова палитра и елегантен дизайн, тапетът "Флория" е перфектен избор за създаване на спокоен и хармоничен интериор. Той може да се комбинира леко с различни мебели и аксесоари, допринасяйки за едно стилно и завършено пространство.

Независимо дали търсите тапет за своя дом или офис, тапетът "Флория" ще добави доза естественост и красота на всяко помещение. Изберете този тапет и създайте привлекателна и вдъхновяваща обстановка във вашия любим интериор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Флория" е подходящ за всяко помещение в дома или офиса. Със своите нюанси на бежово и кафяво, той създава уютна и топла обстановка. Благодарение на фигуралните листа, разположени по цялата повърхност, тапетът придава естествен и органичен вид. Можете да го използвате в спалнята, всекидневната, хола, кухнята, коридора или офисното пространство. Той е универсален и се съчетава леко с различни мебели и декорации, добавяйки стил и елегантност на всяко място.

Цена:
38 00 лв