Фототапет - Чудеса в архитектурата

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-2226
5.00
794

Фототапет - Чудеса в архитектурата, ще добави свеж акцент в декора на всяко помещение. Артикулите от категория абстрактни фототапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

2 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gergana Aleksandrova

Благодаря!Чудесна изработка, отношение към клиента и професионализъм. Пак бих поръчала техни продукти.

Елена Пенева

Много съм доволна, не само от изработката и крайните продукти, но и от отношението и коректността! Благодаря от сърце!

Преслава Стоянова

Много Ви благодаря! За втори път ме зарадвахте и съм сигурна,че няма да е последен! Успешен ден!

Лилия Иванова

Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце! Бързо и качествено изпълнение на поръчката!

Диляна Манева

Бързи и много коректни- препоръчвам

Siska Hr

Благодаря за хубавите календари и за бързото обслужване ! Весели празници!

Десислава Йорданова

Прекрасно изпълнение! Бързо, точно и коректно! Благодаря ви, Art-Gift!

Елена Димитрова

Получих поръчката си и подаръците си! Много съм доволна! Благодаря

Rali Petrova

Коректни,бързи,точни,качествена изработка и достъпни цени!!! Много съм доволна!!!

Десислава Кръстева

Възползвахме се от промо офертата за 4 календара с еднаква снимка + 12 джобни календарчета и ключодържател като подаръци. Изключително сме доволни! Бързо, коректно и с високо качество! Препоръчвам!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Чудеса в архитектурата ?

Тапет за офис "Чудеса в архитектурата" представлява абстрактен дизайн, вдъхновен от световни архитектурни забележителности. Той представя единствено съчетание от форми, цветове и текстури, което създава уникална и стилна визия. Тапетът е идеален за декор на спални, всекидневни, холове, коридори, офиси или заведения.

Визуално, тапетът "Чудеса в архитектурата" предлага широка гама от абстрактни мотиви, които се вдъхновяват от архитектурни структури като небостъргачи, мостове, стълби, куполи и други. Цветовата палитра е изчистена и съчетава различни нюанси на сиво, бяло, черно и допълнителни акцентни цветове. Текстурите варират от гладки и матови до по-разчупени и структурирани, създавайки интересен визуален ефект.

Тапетът "Чудеса в архитектурата" е перфектен избор за създаване на модерна и стилна обстановка в помещенията. Той може да допълни различни интериорни стилове, откривайки себе си във винтидж, минималистичен или съвременен дизайн. Съчетавайки естетиката на абстрактното изкуство с вдъхновението от архитектурните шедьоври, тапетът добавя уникален и елегантен акцент към всяко помещение.

Независимо дали искате да освежите дома си или да добавите интересна визуална стойност къмработното си място, тапетът "Чудеса в архитектурата" предоставя възможност за трансформация и израз на индивидуалност. Той привлича погледа и създава уютна и вдъхновяваща атмосфера, която ще остави впечатление върху всеки, който го види.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Чудеса в архитектурата" е подходящ за различни помещения, включително спални, всекидневни, холове, коридори, офиси или заведения. Той може да се използва в домашни и комерсиални среди, добавяйки модерен и стилен акцент към интериора. Неговият абстрактен дизайн, вдъхновен от архитектурни забележителности, го прави универсален за различни стилове на обзавеждане и може да се съчетава с различни цветови схеми. Тапетът предлага възможност за трансформация на помещения и създаване на уютна и вдъхновяваща обстановка.

Цена:
38 00 лв