Фототапет Шаблони

Флис - Канаваца
Код wall10020814
5.00
694

Уникален фото тапет Шаблони, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Филип Д.

Фототапетът е чудесен! Бърза доставка и високо качество. Ще поръчам отново.

Ц. Георгиев

Изключително доволна съм от покупката. Цветовете са живи и ярки, а качеството е на високо ниво.

Т.Симеонова

Тапетите, които поръчахме, бяха точно това, което искахме. Изглеждат страхотно и са с високо качество.

В. Иванова

Тапетите изглеждат страхотно и се монтират много лесно. Препоръчвам

Георги Б.

Тапетите са точно това, което търсех. Отлично качество и лесни за работа.

Александра

Фототапетът изглежда страхотно! Бяхме приятно изненадани от качеството и леснотата на монтажа.

Едита

Прекрасен избор за декорация на дома. Лесен за работа и с чудесен краен резултат.

Вилизара Христова

Благодаря Ви. Уникални профисионалисти. Точни, коректни.Качеството е страхотно. Все така и за в бъдеще с още повече успехи и щастливи клиенти.

Весела Христова

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката на тапета.

Магдалена Надкова

Страхотни сте целият Ви екип. Много добра изработка. Препоръчвам Ви с две ръце!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Шаблони?

Идеален избор за вашата всекидневна. Неговият дизайн представлява кръгове в различни цветове, които създават уникална и впечатляваща визия. Фонът на тапета имитира стена с груба мазилка, която придава текстура и добавя допълнителен аспект на интериора.

Цветовата палитра на тапета се състои от светло сиви, тъмно сиви и златисти нюанси. Тези цветове се преплитат и се допълват в хармония, създавайки стилен и модерен вид. Светло сивите цветове придават нежност и лекота на общата визия, докато тъмно сивите добавят дълбочина и контраст. Златистите акценти създават изтънченост и луксозност, като придават блясък на цялостната композиция.

Този тапет за всекидневната създава атмосфера на съвременност и индивидуалност. Той може да се комбинира с различни стилове на мебели и декорации, благодарение на своята универсална цветова схема.

Избирайки този тапет за вашата всекидневна, ще създадете привлекателно пространство с изчистен дизайн и впечатляващи детайли. Той може да стане централната точка на вашия интериор и да добави усещане за стил и елегантност в стаята.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с кръгове в различни цветове, имитиращ стена с груба мазилка, е подходящ за различни интериори, включително всекидневна, хол, спалня или дори офисно пространство. Неговата съвременна и стилна визия ще добави уникалност и хармония във всяко помещение. Съчетавайки светло сиво, тъмно сиво и златисто, тапетът е универсален и може да бъде интегриран успешно в различни интериорни концепции и стилове на обзавеждане.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв