Триизмерен фототапет с големи 3Д сфери в бяло и светло сиво | Фото Тапети

Фототапет 3Д сфери

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10464566
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Кристиана

Перфектно и експресно обслужване с грижа към всеки детайл. Благодаря, че правите специалните поводи още по-красиви!

Силвия Илиева

Много бързи и коректни .Обадиха се да кажат кое как ще бъде и изпълниха вс което искам.

Йълдъз

Получих си календарите много благодаря за бързото изработване на календарите страхотни са много ми харесаха

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Мария Стаева

Страхотно качество на календарите , бързо изпълнение на поръчката

Ivelina Valcheva

За първи път поръчвам от Вас и съм много доволна! Календарите са страхотни! Благодарим и за подаръците! Оставаме Ваши клиенти и занапред!

Eelizabet Doychinova

Бърза доставка и хубаво качество. Прекрасни подаръци към направената поръчка

Ned Mim

Откакто Ви открих, всяка година си поръчвам календари от Вас! Качеството е страхотно, без конкуренция. Гласувам с две ръце за Вас. Благодаря Ви,че Ви има! Весели празници и много подаръци под елхата! Бъдете здрави!

Buyki Bub

Благодаря!Супер бързи и точни.
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. Можете да видите структурата на тапета като скролнете допълнителните изображения.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет 3Д сфери?

Този фототапет е уникален, защото е триизмерен и изглежда като част от реалността. Той има големи бели сфери на фона на бяло и светло сиво, което го прави много стилен и модерен. Този дизайн е подходящ за спалня, хол и офис, като може да се използва за да добави интерес и красота към всяка стая. Фототапетът е лесен за монтиране и е изработен от висококачествени материали, което го прави здрав и устойчив на износване. С този тапет ще добавите уникален и стилен акцент към вашия интериор, който ще бъде обичан от всички, които го видят.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този триизмерен фототапет с големи бели сфери в бяло и светло сиво е подходящ за различни интериорни стилове и помещения. Подходящ е за спалня, хол, офис или други жилищни помещения. Тапетът може да се използва за да добави интерес към една стена или да се използва като акцент върху цялата стая. Със своята модерна визия, този фототапет ще създаде усещане за простор и ще придаде на интериора усещане за елегантност и стил. Можете да разгледате и другите ни интересни идеи за тапети за хол.

Цена:
35 00 лв