Фототапет Arch Pattern

Флис - Канаваца
Код wall-MS-P2
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Фототапет Arch Pattern, модерен и екстравагантен дизайн, подходящ за апликация в помещения със съвременен стил. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.

3 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

И.Геров

Много лесно за поставяне и направо промени облика на стаята ми. Супер доволен съм!

Ирина

Точно това, което търсех! Фототапетът добавя изисканост и стил на всекидневната ми.

А. Тонев

Бърза доставка и отлично обслужване.

К.Терзиева

Фототапетът е изключително красив и лесен за поддръжка.

В. Иванова

Тапетите изглеждат страхотно и се монтират много лесно. Препоръчвам

Александра

Фототапетът изглежда страхотно! Бяхме приятно изненадани от качеството и леснотата на монтажа.

Иван

Фототапетът с планински пейзаж е просто невероятен.

С. Пенева

Поръчах фототапет за детската стая и резултатът е просто невероятен. Децата са възхитени!

Ангел

Откакто монтирахме фототапета в стаята на сина ми, тя се превърна в неговото любимо място. Черно-бялата тема е перфектна, добавя уникален характер към стаята. Флис-канавацата се оказа много практичен избор - лесен за монтаж и страхот на допир. Също така много харесвам, че е лесен за почистване, което е голям плюс в юношеска стая.

Nelly Koleva

Благодарим за страхотния тапет! Препоръчваме!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Arch Pattern?

Тапетът "Arch Pattern" е едно красиво и абстрактно произведение на изкуството, което може да донесе уникален и модерен вид във вашата обстановка. Тапетът е представен от световноизвестния производител Art-Gift и съчетава изящни орнаменти, образуващи една своеобразна мрежа, която прелива през цялата площ на тапета.

Дизайнът на тапета е изключително стилен и е подходящ за различни помещения във вашия дом или офис. Цветовата гама на тапета включва нюанси от кафяво, бежово и светло сиво, които придават усещане за топлина и уют. Тези нюанси се хармонизират отлично помежду си и могат да се допълват с различни интериорни стилове.

Тапетът "Arch Pattern" е идеален за всяко помещение - от коридора, хола и офисното пространство до дневната, кухнята и спалнята. Той може да допринесе за постигането на съвременен и изискан интериор, като същевременно добавя интерес и хармония в пространството.

С висококачественото изпълнение и неповторимия си дизайн, арт тапетът "Arch Pattern" е перфектен избор за всеки, който търси да обнови своето жилище или работно място. Независимо дали предпочитате класически или модерни интериорни решения, този тапет ще създаде вълшебство на стените и ще придаде индивидуалност на всяко помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Arch Pattern" е подходящ за различни помещения в дома или офиса. Той ще преобрази коридора, хола, офисното пространство, дневната, кухнята и спалнята. Със своите заоблени орнаменти и цветова гама в кафяво, бежово и светло сиво, тапетът добавя стил и уют във всяко пространство. Без значение дали предпочитате класически или модерни интериорни решения, "Arch Pattern" е идеалният избор за обновяване на вашето жилище или работно място.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв