Фототапет Arch Pattern

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-P2
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет Arch Pattern, модерен и екстравагантен дизайн, подходящ за апликация в помещения със съвременен стил. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.

1 поръчка за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мими Любен Петрови

Приятели, препоръчвам ви да ползвате Персонални подаръци Art-Gift! Много съм доволна. Това което поръчате това получавате, коректни и учтиви.

Станислава Димитрова

страхотна изработка . благодаря и за подаръчетата.

Petko Petkov

Поръчахме календари. Страхотни са и ги направиха страшно бързо. Благодарим

Velislava Tsvetkova

Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря!

Владимира Желева

Благодаря за бързата изработка и качествените календари и подаръци.За поредна година поръчвам и ще продължавам за напред.Весели празници!

Maria Simeonova

Много бърза изработка. Чудесно качество. Много съм доволна.

Мария Чернева

Днес получих поръчката си, страхотно качество и изработка! Благодаря ви!

Виляна Цачева

Направих поръчка на бебешко боди, което ми трябваше до определена дата, казаха, че ще ми го доставят навреме, а като питах какво става с поръчката ми, тя дори не беше приета. Изключително несериозно отношение!

Станислава Н. Щърбакова

Много хубави календари !

Дидка Атанасова

Много съм доволна и със сигурност ще се възползвам и друг път. Препоръчвам с две ръце!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Arch Pattern?

Тапетът "Arch Pattern" е едно красиво и абстрактно произведение на изкуството, което може да донесе уникален и модерен вид във вашата обстановка. Тапетът е представен от световноизвестния производител Art-Gift и съчетава изящни орнаменти, образуващи една своеобразна мрежа, която прелива през цялата площ на тапета.

Дизайнът на тапета е изключително стилен и е подходящ за различни помещения във вашия дом или офис. Цветовата гама на тапета включва нюанси от кафяво, бежово и светло сиво, които придават усещане за топлина и уют. Тези нюанси се хармонизират отлично помежду си и могат да се допълват с различни интериорни стилове.

Тапетът "Arch Pattern" е идеален за всяко помещение - от коридора, хола и офисното пространство до дневната, кухнята и спалнята. Той може да допринесе за постигането на съвременен и изискан интериор, като същевременно добавя интерес и хармония в пространството.

С висококачественото изпълнение и неповторимия си дизайн, арт тапетът "Arch Pattern" е перфектен избор за всеки, който търси да обнови своето жилище или работно място. Независимо дали предпочитате класически или модерни интериорни решения, този тапет ще създаде вълшебство на стените и ще придаде индивидуалност на всяко помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Arch Pattern" е подходящ за различни помещения в дома или офиса. Той ще преобрази коридора, хола, офисното пространство, дневната, кухнята и спалнята. Със своите заоблени орнаменти и цветова гама в кафяво, бежово и светло сиво, тапетът добавя стил и уют във всяко пространство. Без значение дали предпочитате класически или модерни интериорни решения, "Arch Pattern" е идеалният избор за обновяване на вашето жилище или работно място.

Цена:
38 00 лв