Фототапет Delicate Feathers 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall540960030
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет Delicate Feathers 2, модерен и нежен дизайн с листа, подходящ за апликация в помещения със съвременен стил - спалня, дневна, офис, хол.
Тапетът се изработва в два варианта: бежов и сив. По ваше желание може да бъде променен в какъвто и да е цвят.
Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.                                                    

4 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Milena Angelova

Спечелих прекрасна награда от тях, аз се забавих със снимката, но Те бяха страшно бързи. За един ден и направа, и с доставка - днес си получихме всичко. Благодарим

Rosi Milanova

За поредна година поръчвам работни календари. Страхотни са. Пускал съм и спешна поръчка- веднага откликнаха. Уникални професионалисти, много коректни бързи. Благодаря ви.

Tanya Toneva Ilieva

Бързо и коректно изпълнена поръчка. Календарите са страхотни, както и малката изненада - подарък. Благодаря!

Венета Огнянова

Благодаря Ви за хубавите календари, както и за бързата изработка

Silviq Petrova

Много благодарим за бързата и страхотна изработка на календарите и подаръците.

Магдалина Пешева

Страхотно и коректно обслужване!

Liudmila Gencheva

За поредна година поръчвам детски календари, изключително доволна съм. Любезен персонал и изработка в срок. Препоръчвам!

Maria Cvetkova

Специални поздравления, за големия професионализъм и бързата реакция на екипа Ви! С пожелание за новата година да бъдете все така добри и успешни в работата си!

Eelizabet Doychinova

Бърза доставка и хубаво качество. Прекрасни подаръци към направената поръчка

Pavlina Avramova

Страхотни! Бързи,любезни, добри цени и качество!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Delicate Feathers ?

Тапет за спалня "Delicate Feathers" представлява модерен и нежен дизайн, идеален за помещения със съвременен стил. В сиво и бяло, този абстрактен тапет създава съблазнителна и хармонична обстановка.

Горната част на тапета представлява падащи клончета в сиво и бяло, които придават на цялостното излъчване на дизайна естествен и изтънчен вид. Тази изразителна характеристика го прави подходящ за различни помещения в дома или офиса.

Този тапет може да бъде прекрасно допълнение към спалнята, където ще добави усещане за спокойствие и уют. Във всякакви размери на помещението, тапетът "Delicate Feathers" ще внесе елемент на стил и елегантност.

Той е също така подходящ за всекидневната, хола, кухнята, коридора или офиса. Благодарение на своя съвременен дизайн, тапетът се адаптира лесно към различни интериорни стилове и добавя уникален акцент към всяко помещение.

Тапетът "Delicate Feathers" предлага красиво съчетание от сиво и бяло, което може да създаде баланс и хармония във всяка стая. Независимо дали искате да добавите нежност и елегантност или да подчертаете съвременния си стил, този тапет е прекрасен избор. Със своя изискан дизайн и внимателно подбрани цветове, "Delicate Feathers" ще направи всяко помещение уникално и вдъхновяващо.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Delicate Feathers" е подходящ за спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офиса. Със своя съвременен и нежен дизайн в сиво и бяло, той се адаптира лесно към различни интериорни стилове. Без значение от размера на помещението, този тапет ще добави стил, елегантност и уют. Падащите клончета придават естествен и изтънчен вид на дизайна. Независимо дали искате да създадете спокойна атмосфера в спалнята или да подчертаете съвременния си стил в хола или офиса, този тапет ще внесе уникален акцент във всяко помещение.

Цена:
38 00 лв