Фототапет Floral Pattern

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-P5
5.00
794

Фототапе Фототапет Floral Pattern, подходящ за апликация в помещения в ретро стил.  Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.

2 поръчки за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Кирила Евдокиева

Препоръчвам Ви да направите най- хубавият подарък от Art- Gift! Коректни и точни! Останах много доволна от точността на изпълнение и доставка! Благодаря и Весели празници на всички!❤

Евгени

Уникални са. Силно препоръчвам

Яна Загорова

Много съм доволна. Коректни и отзивчиви.

А. Ангелова

Страхотни сте за пореден път. ❤️

Галина

супер е

Дони Стефанова

Благодаря за бързата и красива изработка!

Емилияна Чавдарова

Благодаря много!!!Високо качество и бързина!!!

Maria Nikolova

доволна съм от поръчката на календарите

Емилия Червенкова

Изключително бързи и коректни! Благодаря за страхотните календари!

Diana Mladenova

Много добре е изработено всичко,поръчах си коледни чаши и пластмасови ключодържатели!Даже ще направя втора поръчка,за да има за всичките ми близки!Изключително коректни,много бързо ми изпълниха поръчката!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Floral Pattern ?

Тапетът "Floral Pattern" е прекрасно допълнение към помещения в ретро стил. Съчетаващ бежови и зелени нюанси, този абстрактен тапет е изключително впечатляващ и подходящ за различни части на вашия дом или офис.

С неговия артистичен дизайн, "Floral Pattern" създава атмосфера на естествена красота и спокойствие. Завладяващите бежови тонове придават усещане за топлина и уют, докато зелените акценти допълват тази палитра, придавайки свежест и енергия.

Тапетът е идеален за спалнята, всекидневната, хола, кухнята, коридора или офиса. В спалнята той ще създаде релаксираща обстановка и ще допринесе за усещането за уют и комфорт. В хола или всекидневната, тапетът "Floral Pattern" ще придаде изтънченост и стил. В кухнята и коридора ще добави свежест и живост, а в офиса ще създаде вдъхновяваща и мотивираща обстановка.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Floral Pattern" е идеален за всички стаи в дома или офиса. С неговите бежови и зелени цветове, той създава уютна атмосфера в спалнята, добавя изтънченост в хола и всекидневната, внася свежест и жизненост в кухнята и коридора. Тапетът може също да бъде успешно декориран в офиса, създавайки вдъхновяваща и приятна работна среда. Независимо от мястото, "Floral Pattern" ще придаде стил и персоналност на всяко помещение.

Цена:
38 00 лв