Фототапет Gentle Pattern

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-P13
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет Gentle Pattern, абстрактна композиция в бежов цвят, подходяща за апликация в помещения с различно предназначение. Изделията от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.

5 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Петя Динкова Господинова

Благодаря за страхотните календари! Весели празници!

Nadejda Karcheva

Страхотна изработка. Експресно обслужване❤️

Мелиса Мехмедова

Получихме си календара, страхотни са препоръчвам!!!!

Г. Костадинова

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви! ❤

Katherine Yaneva

Бързо и любезно обслужване. Качествена изработка, определено препоръчвам

Ani

Страхотни сааа❤

Ромина Нанкова-Герчева

Три години вече поръчваме от вас! Благодаря ви за бързата и професионална изработка, подаръците и коректното отношение! Продължавайте в същия дух!

Десислава Атанасова

Страхотни дрехи и календари поръчвам всяка година

Desislava Mincheva

Много са добри и бързи. Препоръчвам ги!

Ина Тонева

Много съм доволна. Благодаря!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Gentle Pattern?

Фототапетът "Gentle Pattern" представлява абстрактен дизайн с бледо бежови орнаменти, които се разполагат върху фон, наподобяващ светло кафява стара каменна стена. Този тапет създава изящна и елегантна атмосфера в помещението.

Орнаментите на тапета са изключително нежни и изтънчени. Те се състоят от различни абстрактни форми, които се преплитат и създават интересни визуални ефекти. Цветовата гама на тапета е в основно кафява и бежова, което придава топлина и спокойствие на помещението.

Този абстрактен тапет е идеален за различни помещения в дома или офиса. Може да бъде използван в спалнята, офисното пространство, хола, дневната, кухнята или коридора. Той придава уют и стил на всяко от тези помещения.

Фототапетът е изработен от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и устойчивост на износване. Прилагането на този тапет е лесно и безпроблемно, като резултатът е едно привлекателно и стилно обновено пространство.

Създайте уют и естетика във вашия дом или офис с този красив абстрактен тапет. Той ще добави индивидуалност и хармония към интериора и ще създаде приятна атмосфера за релаксация и работа.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен тапет с бледо бежови орнаменти и светло кафяв фон е подходящ за различни пространства в дома или офиса. Можете да го използвате в спалнята, офиса, хола, дневната, кухнята или коридора. Той добавя уют и стил на всяко от тези помещения. Тапетът създава елегантна и изящна атмосфера, като придава топлина и спокойствие. Независимо от пространството, където ще го използвате, този тапет ще добави индивидуалност и хармония към интериора.

Цена:
38 00 лв