Фототапет Lagarto Pattern

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-P7
5.00
794

Фототапет Lagarto Pattern, абстрактна композиция в зелен цвят. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом. 

2 поръчки за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ангел Иванов

Просто Бързи, коректни, супер качество!!!

Мариела Русева

Календарите и подаръчетата са супер

Лидия Минчева

Коректно обслужване и прекрасни календари! Много благодаря!

Петя Ганчева

Днес получих календарите си. Много бърза изработка и доставка с всички подаръци. Обаче качеството на снимките е ужасно. Тъмни и неясни. Вярно е, че снимката не е правена в студио и с непрофесионален апарат, но след като се занимавате с това, би трябвало да знаете как да я направите възможно най-подходяща. Във фото студио от същия файл ми разпечатаха чудесни снимки след половин минутна обработка. Съжалявам, че не отказах да взема пратката в офиса на куриерската фирма.

Станислава Н. Щърбакова

Много хубави календари !

Hristina Ivanova

Изключително коректни. За втора година поръчвам календари и въпреки, обявените 10 дни за изпълнение на поръчката, тя беше изпратена по-рано.

Ирена Кирилова

Здравейте, благодаря ви за прекрасните календари и бързо изпълнената поръчка, като се июа впредвид натовареността. Много коректно отношение. Светли празници!

Елена Димитрова

Получих поръчката си и подаръците си! Много съм доволна! Благодаря

Антоанета Божилова

Здравейте,днес получих календарите.Изумена съм колко бързо станаха готови.Страхотни са!Много,много ви благодаря :)

Gergana Videva

Отлично качество и бърза изаботка ! Благодаря ви !
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Lagarto Pattern ?

Арт тапет "Lagarto Pattern" е впечатляваща абстрактна композиция, която излъчва спокойствие и хармония. Изработен в зелени нюанси, този тапет е идеален за всяка стая в дома или офиса.

Зеленият цвят на тапета създава усещане за природа и свежест. Използването на различни оттенъци на зелено в съчетание с абстрактни форми и текстури допринася за интересен визуален ефект. Тапетът има способността да трансформира стаята, като внася живот и енергия в интериора.

Благодарение на своята универсалност, този тапет е подходящ за различни помещения. В спалнята, той може да създаде усещане за спокойствие и релаксация, докато в хола или всекидневната може да добави освежаваща нотка на природата. В кухнята или коридора, тапетът ще придаде свежест и стил. Освен това, благодарение на своя абстрактен дизайн, той е подходящ и за офисна, където може да внесе креативност и вдъхновение.

Тапетът "Lagarto Pattern" е изработен от висококачествени материали, което го прави здрав и издръжлив. Неговата леко текстурирана повърхност добавя допълнително измерение и интерес към стените. Поставянето на този тапет е лесно и бързо, като резултатът е впечатляваща и стилна обстановка.

Със своя абстрактен зелен дизайн, тапетът "Lagarto Pattern" е изборът за хора, които ценят съвременния стил и желаят да създадат уютна и приятна обстановка в своите помещения.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Lagarto Pattern" е подходящ за различни помещения в дома или офиса. Със своя абстрактен зелен дизайн, той създава спокойна и хармонична атмосфера. Този тапет е идеален за спалнята, всекидневната, хола, кухнята, коридора или офиса. В спалнята ще внесе усещане за релаксация, в хола и всекидневната - освежаваща нотка на природата. В кухнята ще добави свежест и стил, а в коридора и офиса ще предостави креативност и вдъхновение. Този тапет създава живот и енергия, където и да бъде поставен, и придава уютна и приятна обстановка.

Цена:
38 00 лв