Фототапет Shell Pattern

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-P14
5.00
794

Фототапет Фототапет Shell Pattern, абстрактна композиция в син цвят, подходяща за апликация в помещения с разлчино предназначение. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом. 

1 поръчка за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Яница

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване!

Ангел Йоли

Благодаря за бързата доставка, много ми харесва и много качествено направено! Препоръчвам на всички да се възползват за подаръци на тази страница няма да съжаляват

Diana Stoyanova

Много добро качество на продуктите,бърза изработка,добра комуникация! Препоръчвам горещо! Благодаря ви!

Katya Choban

Страхотни календари! Доволна съм . Благодаря ви!

Дисислава Митрова

Благодаря за коректността ви спрямо мен като клиент! При нужда ще използвам отново вашите услуги!

Iliana Stoeva

Много благодаря за перфектно изпълнената поръчка :)

Silviya Karaboeva

Невероятни календари , освен нас ще зарадвам и моите най-близки хора ! Благодаря за бързото изпълнение и подаръците ! Пожелавам Ви много клиенти !

Maria Nikolova

доволна съм от поръчката на календарите

Мая Замова

Благодаря ви! Страхотни са календарите, а изпълнението светкавично!!!!!

Ivelina Dimitrova Geneva

Благодаря за перфектно изпълнение на подаръка, с който ще зарадвам любимия човек на 14-ти февруари. Поздравявам ви за перфектния сайт и онлайн магазин - подредени, подробни и лесни за поръчки от клиентите, за прецизната работа и светкавичната доставка.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Shell Pattern ?

Арт тапет "Shell Pattern" е една абстрактна композиция в син цвят, която предлага стилен и съвременен външен вид за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Синият цвят придава усещане за спокойствие и хармония, което го прави идеален избор за отпускаща обстановка или работна среда.

Дизайнът на тапета е абстрактен и играе с различни форми и линии, които създават интересни визуални ефекти и водят до непредсказуеми комбинации. Това добавя динамичност и живот на стените, като същевременно оставя достатъчно пространство за интерпретация и въображение.

Тапетът е подходящ както за домашна обстановка, така и за професионални помещения като офиси. Той създава усещане за модерност и индивидуалност, докато в същото време се слива с различни интериорни стилове и допълва общия дизайн на помещението.

"Shell Pattern" е изработен от висококачествени материали, което гарантира дълготрайност и издръжливост. Той е лесен за поставяне и поддържане, което го прави удобен избор за тези, които искат бързо и ефективно преобразяване на интериора си.

Този абстрактен тапет съчетава стил, функционалност и изразителност, което го прави отличен избор за добавяне на изящество и характер към всяко помещение. Независимо дали сте в търсене на съвременен или еклектичен дизайн, тапетът "Shell Pattern" ще създаде вълнуваща и вдъхновяваща атмосфера във вашият дом.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Shell Pattern" е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. С неговия син цвят и абстрактен дизайн, той добавя стил и модерност във всяко помещение. Изборът на цветова гама и форми го прави универсален и съчетаем с различни интериорни стилове. Независимо дали желаете да създадете релаксираща обстановка в спалнята си или да добавите естетика в офиса, тапетът "Shell Pattern" е идеален за допълнително въздействие и персонален стил.

Цена:
38 00 лв