Фототапет Square Pattern

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-P3
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапе Square Pattern, модерен и екстравагантен дизайн, подходящ за апликация в помещения със съвременен стил. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.

1 поръчка за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Emiliq Lilqnova

Много бързи и точни в изпълнението на поръчката.Благодаря ви!

Елица Тодорова

Много коректни и много бърза доставка !

Cvetelina Toneva

Благодаря за страхотните календари,които изработихте за нас!

Мария К.

Най-добрите Благодаря за професионализма!

Адриана Стайкова

Страхотни календари и прекрасни подаръци. Благодаря Ви.

Mel Mels

Здравейте! Получих си календарите днес, които поръчах вчера! Страхотни са, за поредна година поръчвам от Вас, доволна съм! Благодаря Ви! ❤️

Симона Герасимова

Много съм доволна. Препоръчвам ги. Изключително коректни, бързи и любезни :)

Малвина Горелска

Календарите,които поръчах са страхотни. Предвид празничната натовареност,бяха изработени и доставени много бързо.

Teodora Licheva

Не препоръчвам да използвате услугите им...! След потвърждение на поръчката и запитване от моя страна, дали правилно съм оразмерила снимките, те потвърдих, че всичко е наред. Получих джобни календари с отрязана горна част от снимката, т.е. косата на детето. За последен път използвам услугите им.

Bojidara Dimitrova

Днес пристигнаха календарите, които поръчахме! Бърза доставка, изработени добре, много сме доволни! Бихме поръчали пак! :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Square Pattern ?

Абстрактен тапет "Square Pattern " е модерен и екстравагантен дизайн, представляващ абстрактна геометрична композиция в нюанси на сиво. Той е идеален за всяка стая в дома или офиса, включително всекидневната, хола, кухнята, коридора, спалнята или работното място.

Тапетът се отличава със своята уникална визия и създава вълнуващо впечатление в интериора. Абстрактните геометрични форми и играта с различни оттенъци на сивото му придават съвременност и стил. Той се хармонизира леко със средата, добавяйки визуален интерес и динамичност към стените.

Тапетът "Square Pattern" е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и устойчивост. Той е лесен за поставяне и поддържане, което го прави практичен избор за всеки, който желае да освежи интериора си с нестандартен и стилен акцент.

Създайте уютна и модерна обстановка в дома или офиса с тапета "Square Pattern" и се насладете на естетиката и експресивността, които той носи в себе си.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Square Pattern" е подходящ за всяка стая в дома или офиса. Неговият модерен и екстравагантен дизайн в сиво го прави идеален за всекидневната, хола, кухнята, коридора, спалнята или офиса. Той може да се използва като фокус акцент, който придава стил и визуален интерес на интериора. Независимо дали търсите смело изявление или желаете да допълните съществуващата декорация, тапетът "Square Pattern" ще създаде модерна и привлекателна обстановка във всяка стая.

Цена:
38 00 лв