• Производители
 • Подкатегории
  • покажи повече
 • Предназначение
 • Тема на тапет
  • покажи повече
 • Цвят на тапета
  • покажи повече
 • Цена
  •   -   лв

Арт Тапети

Арт Тапети

Какво представляват арт тапетите?

В своята същност този тип фототапети представляват един различен и дизайнерски подход към стандартните познати изображения. Арт тапетите включват в себе си множество артистични детайли, с които да преоткриете своя дом. В тази категория сме събрали специално за вас едни истински шедьоври на съвременното изкуство. Те събират в себе си картини, пейзажи, гледки, рисунки, графики и скици, които пресъздават сцени от всичко, което ни заобикаля. Като се добавят и допълнителни детайли от модерното изкуство, които ви карат да останете запленени. Тези художествени интерпретации на арт тапетите ги правят подходящи за всяко помещение, защото тематиката на картините е изключително богата. 

Какви арт тапети можете да откриете при нас?

В тази категория сме поместили модернизирани и рисувани пейзажи, различни видове имитации на мрамор – бял, розов, сив, ориенталски и много други. Сред нашите арт тапети ще видите градове, с красиви постройки и небостъргачи, с разноцветни светлини, рисувани, скицирани, събиращи на едно място забележителности и сгради от всички краища на света.  Картини, създадени с различни техники, похвати и стилове на изобразителното изкуство – импресионизъм, класицизъм, романтинтизъм, рококо, барок, експресионизъм, модернизъм. Ще откриете  Арт тапети с много цветя, розови жълти, зелени, лилави, различни видове и форми, животни – лъвове, тигри, птици, фламинго, риби, китове, делфини, зебри, жерави, сърни, елени. В картините има множество допълващи детайли – ще срещнете изобилие от пера – от бях и нежен пух до красиви и разноцветни паунови пера, които образуват красиви форми. Специално за различни видове заведения и ресторанти сме подбрали тематични арт изображения като комбинации от различни по размер и вид чаши за кафе, лате и капучино, кексчета, торти и пуканки. Комбинации от различни музикални инструменти, ноти, грамофонни плочи. А почитателите на книгите могат да открият красиви и големи библиотели, с прилежно подредени томове по размер и цвят, с които да превърнат дома си в своя лична библиотека.

За какво помещение са подходящи арт тапетите? 

Този вид фототапети е изключително подходящ избор за хора с по-разчупено въображение, творчески и артистични личности. Може да ги използвате за различни комбинации. Както да покриете всички стени в стаята, така и да използвате фототапета само за една стена, с което да предадете един изключително интересен и оригинален детайл. Формите, цветовете и ефектите по тапета създават усещане за топлина но едновременно с това и мистерия. В категорията Арт тапети, ще намерите подходящи тапети за спалня, детска стая, всекидневна, тапети за коридор, кухня, офис, магазин, хотел, лоби, и още ред други помещения.
Богатият избор от форми и цветове правят този вид фототапети подходящ избор за всеки вид помещение. Освен за домашния интериор, те са и чудесно решение за заведение, бар, кафене и друг тип такъв бизнес. С тях ще успеете изключително бюджетно да постигнете мечтания резултат, с който да пренесете своите клиенти в нов свят и да ги откъснете от ежедневието им. 

Как се поставят арт тапетите?

Както при всички наши тапети начина на лепене на тапетите е лесен. Може да изберете дали монтажът да бъде със или без застъпване, за да ви бъде максимално удобно да напаснете всеки елемент от вашия фототапет. Преди започване на монтажа на фототапета е необходимо стената да е обезпрашена. Това можете да направите с влана кърпа. след като сте обезпрашили стената, можете да я грундирате с грунд или с много рядно зазредено лепило за тапети. Пълни инструкции за монтаж на тапети можете да видите тук