Тапет - златна геометрия

Флис - Канаваца
Продуктов код 26651074
5.00
794

Тапет - златна геометрия, съвкупност от златни и тъмно сиви цветове както и нюансите им. фин релеф на тапета със зърниста структура. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ася Методиева

Препоръчвам силно. Страхотно качество! Добри цени и прекрасно отношение. Благодаря ви от ❤️ за пореден път за подаръците. Чудесно свършена работа, точна изработка и експресна доставка !

Лилия Иванова

positive review Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце! Бързо и качествено изпълнение на поръчката! -

Simona Kazakova-Gazenova

Страхотни сте Благодаря Ви много, за пореден път поръчвам от Вас и отново съм много доволна от изработката.

Alexandra Stefanova

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна!

Моника Градева

Календарите които си поръчахме са уникални. Много ми харесват.

Теодора Димитрова

За втора поредна година поръчвам и пак съм очарована! Благодаря ви страхотни сте!!!!!

Катето Колова

Винаги бързи коректни, винаги с грижа и внимание към клиентите си. За поредна година поръчвам календари и винаги оставам доволна.

Даниела Демирева

Календарите са страхотни. По красиви от колкото очаквах.

Ioana Grigorova

3та година под ред безупречни! Благодаря ви!

Кристина Маврова

За втора година поръчваме календари и сме много доволни!
Допълнителна информация

Тапет - златна геометрия изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява тапет Златна геометрия?

Тапетът "Златна геометрия" е изискан избор за хола, офиса, спалнята или коридора. Той представя разнообразни геометрични фигури, които са съчетани в една красива мозайка. Цветовата комбинация от сиво и жълто придава на тапета модерен и стилен вид.

Геометричните фигури на тапета създават усещане за ред и хармония в пространството, допринасяйки за атмосферата на дискретна елегантност. Жълтите акценти придават доза свежест и виталност, докато сивите тонове добавят усещане за спокойствие и стабилност.

Този тапет за хол е перфектен избор за създаване на стилна и изискана обстановка. В хола, той може да създаде уютна и приветлива атмосфера, докато в офисното пространство ще придаде професионалност и същевременно изящество. В спалнята, той ще добави нотка на спокойствие и релаксация, а в коридора ще служи като изящен акцент, който ще впечатли гостите.

Независимо къде се използва, тапетът "Златна геометрия" е сигурен начин да превърнете стените във вдъхновяващо и стилно изкуство. Съчетанието на геометричните фигури, златния акцент и хармоничната цветова палитра ще добавят уникален и изящен завършек към вашия интериор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Златна геометрия" е подходящ за различни интериорни пространства, като хол, офис, спалня или коридор. Той ще придаде стил и изящество във всяка стая, създавайки уютна атмосфера. Геометричните фигури и комбинацията от сиво и жълто добавят модерен и елегантен вид на интериора. Без значение къде го използвате, този тапет ще създаде впечатляващ акцент и ще превърне стените в произведение на изкуството.

Цена:
38 00 лв