Фототапет Абигейл

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10020816
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви! -

Eli Ivanova

Много бърза доставка,ключодържатели изработени с много любов към всеки детайл.❤ Страхотен малък подарък за семейството и приятелите❤

Diana Panayotova

Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце

Cvetelina Ivanova

Благодаря за страхотната работа и обслужване

Aseto Kichukova

Благодаря Ви за бързата и прекрасна работа! За поредна година ни зарадвахте не само с прекрасни календари, но и подаръчета ( благодаря Ви и за компромиса, който направихте). Хубав и усмихнат ден!

Елица Иванова

За трета поредна година поръчвам календари. Вежливи, коректни, бърза изработка и доставка. Продължавайте все така! 5️⃣⭐

Маргарита Журбенко

Прекрасно изпълнение.Много съм доволна.Бързи и коректни!

Kristina Georgieva

Препоръчвам.Бързо и коректно обслужване.Поръчах 4 бр. календара и получих подаръци.Много благодаря. :)

Мария Димитрова

Страхотни сте ;)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани мтериали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Абигейл?

Абигейл представлява изключително атрактивна абстрактна дизайнерска опция, подходяща за различни помещения като офиси, спални, холове, дневни, коридори и други.

Тапетът е вдъхновен от геометрични фигури и предлага стилно визуално изживяване. Цветовата гама включва нюанси от сиво, жълто и черно, които се комбинират за да създадат съвременно и елегантно настроение. Сивият цвят придава усещане за стабилност и рационалност, жълтото създава акценти и светлина, докато черното добавя сила и контраст.

Дизайнът на тапета е изразителен и може да се използва както за основен фокусен елемент в стаята, така и за допълнителна декорация. Геометричните фигури придават динамичност и структура на общия дизайн, докато абстрактните форми предоставят възможност за интерпретация и вдъхновение.

Този тапет за спалня е подходящ избор за хора, които ценят съвременния стил и искат да добавят елементи на изкуството в интериора си. Той създава хармония и уют, докато в същото време предоставя интересен и индивидуален акцент във всяко помещение.

Необичайният и модерен дизайн на тапета Абигейл ще внесе уникалност и интрига във вашето пространство, като му придаде свежест и изисканост.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът Абигейл е подходящ за различни пространства и помещения, включително офиси, спални, холове, дневни, коридори и други. Неговият абстрактен и модерен дизайн ще добави интерес и стил във всяко помещение. Съчетанието от сиво, жълто и черно му позволява да се хармонизира с различни цветови схеми и интериорни стилове. Благодарение на геометричните фигури и експресивния дизайн, тапетът Абигейл създава динамика и ще придаде уникален акцент на стените на вашето предпочитано помещение.

Цена:
38 00 лв