Абстрактен тапет с многоцветни пера за спалня и офис | Фото Тапети

Фототапет абстрактни пера 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10015318
5.00
778
Фототапет абстрактни пера 2, подходящ за апликация в спални помещения, зони за релакс. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом. 
 
4 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ангела Христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Пламена Димитрова

Прекрасен календар. Изработката е много качествена, както и използваните материали. Поръчахме и на следващия ден бяха при нас календарите и подаръците към тях. Много сме доволни цялото семейство. Препоръчваме!

Ангел Йоли

Благодаря за бързата доставка, много ми харесва и много качествено направено! Препоръчвам на всички да се възползват за подаръци на тази страница няма да съжаляват

Christina Stoyanova

Много коректни и бързи. Спечелено доверие благодарение на качествено изпълнени поръчки от няколко години насам!

Niki Mitova

:) Страхотно отношение и изработка :) Препоръчвам

Наджие Джемалова

Много благодаря за календарите и подаръците,както винаги сте се справили отлично!

Petia Bolnova

Календарите са супер, а екипа много коректен! Браво продължавайте да ни радвате с нещата които правите!!!

Събина Илиева

Прекрасни календари и всичко,благодарим!

Мирослава Аврамова

Чудесно качество, ниски цени и бърза изработка! Календарите са много хубави! Благодаря!

Ина Тонева

Много съм доволна. Благодаря!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Абстрактни пера 2?

Тапетът Абстрактни пера 2 е изключително привлекателен и впечатляващ избор за фототапет за спалнята. Той представлява абстрактно изображение, в което са изобразени многоцветни пера в лилаво, кремаво, сиво и бежово. Тези пера се простираят от края на тапета към средата, създавайки грациозно движение и хармония.

Особено интересен е фактът, че тапетът има лек триизмерен ефект. Това придава допълнителна дълбочина и живост на изображението, като му позволява да изпъква и да се откроява на стената. Фонът на тапета има структура, която наподобява стара сива стена с леки пукнатини. Този елемент добавя уникален шарм и кара тапета да изглежда оригинален и индивидуален.

Тъй като тапетът се отличава с естествена палитра от цветове и ненатрапчив дизайн, той е подходящ не само за спалнята, но и за други помещения като хол, дневна или офис. Той може да създаде атмосфера на спокойствие и уют, като в същото време допринася за елегантност и стил в интериора.

В заключение, тапетът с многоцветни пера е перфектен избор за всяко помещение, където желаете да добавите изящество и хармония. Съчетавайки се с леко тримерен ефект и фон, приличащ на стара сива стена, тапетът привлича вниманието и създава уникална визуална преживяване във вашето пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с многоцветни пера е подходящ за различни помещения и стилове на декорация. С неговата естествена палитра от цветове и изискан дизайн, тапетът ще донесе стил и хармония във всяка спалня, хол, дневна, офис или друго помещение. Неговият фон, който наподобява стара сива стена с пукнатини, добавя уникален шарм и персоналност. С лекия си триизмерен ефект, тапетът ще привлича погледите и ще придаде допълнителна дълбочина на интериора.

Цена:
35 00 лв