Фототапет Абстрактни сгради

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10601205
5.00
794

Фототапет Абстрактни сгради пресъздава интересна комбинация от цветове и форми, които разкриват красива картина на голям град. Чудесен начин да преобразите дома си и да внесете модерен акцент в интериора.  Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Боряна Цветкова

Благодаря Ви много за календарите и прекрасните подаръци. Както винаги 7ма година вече всичко е перфектно.

Поля Пейнова

Благодарим за подаръка! Страхотно качество,отношение и бързина! Препоръчвам с две ръце!

Petq Davcheva

Прекрасен е !Огромно благодаря за тази награда,за професионализма и бързата доставка ! Бъдете живи и здрави и много,много успешни !❤️❤️❤️

Албена Чиликова

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Здравка Иванова

Бърза и професионална изработка! Благодаря Ви за радостта, с която ни дарихте!

Миглена Стойнева

Чудесни календари и подаръците към тях. Благодаря ви ,още веднъж оправдахте очакванията ми! Препоръчвам !!!

Лариса Иванова

Чудесни сте! Изненадахте ни страхотно!

Injihan Mateeva

Daa
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Абстрактни сгради?

Абстрактната картина на сгради в този офисен тапет предлага вълнуващо и модерно визуално преживяване за вашия хол, спалня или офис. Той е идеалното допълнение към вашия интериор, което ще придаде уникален и съвременен акцент на всяко помещение.

Тапетът възпроизвежда разнообразие от високи сгради, които създават обширен градски пейзаж. Картината е стилно разделена на отделни правоъгълници, всеки от които е в различен цвят. Това създава интригуващ и хармоничен ефект, съчетан с абстрактната форма на сградите.

Цветовата палитра на тапета е изискана и съчетава няколко нюанса. Предимно сиви, бежови и бордо тонове придават елегантност и топлина на пространството. Сивите оттенъци придават на тапета загадъчна мистерия, докато бежовите нюанси създават уют и благородство. Бордо цветът добавя нотка стил и изтънченост. Тази комбинация от цветове допринася за съвременния и изискан вид на тапета.

Тапетът е изработен от висококачествени материали и осигурява изключителна здравина. Той е лесен за поставяне и поддържане, което го прави идеален за всяко помещение. Благодарение на своята устойчивост във времето, тапетът ще запази своята красота и вълнуващ вид за дълъг период.

Избирането на този тапет с абстрактна картина на голям град с високи сгради е прекрасен начин да преобразите вашия интериор и да добавите модерен и индивидуален акцент във вашите помещения. Тапетът ще създаде уникално визуално изживяване и ще привлече вниманието на всеки, който го забележи.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет за офис с абстрактна картина на сгради е подходящ за различни помещения, включително холове и спални. Със своята съвременна и модерна визия, той може да преобрази интериора и да добави уникален акцент във всяко помещение. Неговата разнообразна цветова гама го прави подходящ за различни стилове на декорация. Благодарение на висококачествените материали, тапетът е издръжлив и лесен за поставяне, което го прави идеален избор за всяко пространство, където желаете да създадете вълнуващо визуално изживяване.

Цена:
38 00 лв