Фототапет Адел

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1335620
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Margarita Leseva

Невероятни са изработката е изпипана до съвършенство Сърдечно благодаря за бързината и точността с която испълнихте желанието ми????❤️

Василена

Получих календарите!
Много съм доволна!

Борислава Щърбева

Страхотни сте страшно съм доволна от календарите. Препоръчах ви и на мой приятели

Айгюл Сезгин Кърш

Получих календарите!
Много съм доволна!

Velislava Tsvetkova

Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря!

Harika Hayredin

Изключително съм доволна! Благодаря!

Ивелина Димова

Благодаря много за красивите календари.

Гергана Найденова

Страхотно качество! ДОВОЛНИ СМЕ МНОГО СИЛНО ПРЕПОРЪЧВАМ!

Емилия Начева

Страхотни календари, много ми харесаха и джобните календарчета и ключодържателите. Благодаря за професионализма :)

Ivelina Dimitrova Geneva

Благодаря за перфектно изпълнение на подаръка, с който ще зарадвам любимия човек на 14-ти февруари. Поздравявам ви за перфектния сайт и онлайн магазин - подредени, подробни и лесни за поръчки от клиентите, за прецизната работа и светкавичната доставка.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Адел?

Тапетът Адел представлява изискано изображение с цветя. В горната част на тапета са разположени големи палмови листа в тъмно зелено и златисто, които обрамят цялата композиция. Фонът на тапета е реалистична имитация на бял мрамор с деликатни черни ивици, които придават допълнителен акцент и класа на дизайна.

Този тапет е идеален за различни пространства в дома или офиса. В офисната среда ще добави професионален и елегантен вид към интериора. В спалнята ще създаде атмосфера на спокойствие и релаксация. В дневната, кухнята и хола тапетът ще придаде изисканост и стил на пространството.

Със своята привлекателна комбинация от палмови листа и бял мрамор, тапетът създава впечатление на природна елегантност и хармония. Съчетавайки зелените и златистите нюанси, той придава динамика и жизненост на интериора.

Този тапет с цветя е подходящ за всеки, който търси стилен и изискан дизайн, който ще внесе освежаваща атмосфера и ще привлича погледите си. Без значение къде решите да го поставите - в офиса, спалнята, дневната, кухнята или хола, тапетът ще добави изящество и хармония във вашето пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за различни пространства в дома или офиса. Излъчва елегантност и стил и може да бъде използван в спалнята, дневната, кухнята, хола или офисната среда. Със своите палмови листа и имитация на бял мрамор, тапетът създава приятна атмосфера на спокойствие и хармония. Независимо от това къде го поставите, тапетът ще добави изисканост и стил към интериора.

Цена:
38 00 лв