Фототапет Амелия - картина на морски пейзаж в синьо и бяло | Фото Тапети

Фототапет Амелия

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1185548
Колекция Art Gift Decor
5.00
778

Фототапет Амелия е картина - произведение на изкуството, която можете да апликирате във всяко помещения във вашия дом. Комбинацията от сини нюанси и бяло на морския дизайн, са прекрасно съчетани с препокриващите ги цветя, които придават финалния завършек на този художествен шедьовър.

1 поръчка за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Лилия Иванова

positive review Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце! Бързо и качествено изпълнение на поръчката! -

Evelina Asenova Naidenova

Благодаря за календарите , подаръците и бързата доставка! Страхотни сте!

Венета Огнянова

Благодаря Ви за хубавите календари, както и за бързата изработка

Zornitsa Bogdanova

Страхотни! Бързо и качествено изпълняват поръчките! Препоръчвам!

Tanq Duylgerova

Надминахте очакванията ми.Благодаря от сърце за перфектна изработка на календарите и на всички подаръци.Благодаря за експресната доставка на поръчката ми.Страхотни сте.Много успехи на целия екип.

Velislava Draganova

Чудесна изработка. Много бързо изпъление и страхотна изненада! Благодаря ! :)

Емилия Балабанова-Асенова

Изключително доволна съм! Бързина и качество!

Илияна Йовкова

Очарована съм от Вас - бързи, коректни и правите красоти! Успехи!

Beti Sotirova

Препоръчвам.За втора година поръчвам и съм изключително доволна. СТРАХОТНИ СТЕ ❤❤❤
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Амелия?

Очарователната красота на фототапета Амелия ще впечатли всеки, който стъпи във вашия дом. Този уникален дизайн съчетава в себе си изисканост и изкуство, като ви потапя в свежестта на морската гама със сини и бели нюанси. Прелестните цветя, препокриващи повърхността, придават завършеност на този художествен шедьовър.

Фототапетът Амелия представлява перфектното решение за вашия интериор, независимо дали го поставите в хола или спалнята. С висококачествен печат и внимателно подбрани цветове, той създава изразително визуално изживяване и неповторима атмосфера. Погледите на всички ще бъдат привлечени от елегантността и стилната му присъствие.

Разглеждайки Амелия, ще се потопите в спокойствието на морето, усещайки вълнуващата хармония, която излъчва. Този фототапет с пейзаж и цветя превръща обикновеното пространство в творение на изкуството, създавайки уникална атмосфера на лукс и красота. Нека се потопим заедно в този прекрасен свят на морските простори и изкушения.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Фототапетът Амелия е перфектното допълнение към всяко помещение в дома ви. Съчетавайки сини и бели нюанси в морски дизайн, той добавя изтънченост и стил към вашия интериор. С препокриващи цветя, този художествен шедьовър придава допълнителен шарм. Подходящ е както за хол, така и за спалня, създавайки уникална атмосфера на морска свежест и спокойствие.

Цена:
35 00 лв