Фототапет Арт портрет

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10208141
5.00
794

Артистичен фото тапет с наситени и ярки цветове, пресъздавайки портрет на жена. Комбинира цветове като розово, синьо, зелено и жълто, създавайки модерно и интересно интериорно решение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Симона Георгиева

Точни и коректни /качество,обслужване и комуникация и всичко/!! За 6-та година поръчвам!

Suzana Dimitrova

За втора година поръчвам календари и съм много доволна!Бързо изпълнение на поръчката,коректност и професионализъм + чудесни подаръци !!!

Донка Колева

Поръчах коледни календари. Много съм доволно, много бързо бяха изработени и изпратени. Дори има много допълнителни подаръци ключодържатели и малки календарчета. Препоръчвам! ❤️

Велина

Страхотни, коректни и бързи
Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво

Yana Sokolova

Поръчахме си детски календари със снимки ! Станаха чудесни ! Към тях ни направиха 12 джобни календарчета и 2 ключодържателя подарък ! Зарадвахте ни ! Формата за поръчка е бърза и лесна ! Избора на артикули е огромен! Доволна съм ! Ще поръчаме отново !

Божанка Божикова

Благодаря ви много за страхотните календари. Отново доказахте своя професионализъм. Желая ви успех на целия ви екип за да продължите да радвате хората с вашите неща. :)

Динко Иванов

Уникални календари, календарчета и ключодържатели. Бърза и коректна доставка.

Evelin Zafirova

Поръчах бебешко боди, розовият надпис е почти червен... а материята е покъртителна, през бодито може да се чете списание.... толкова тънка и ужасна материя! За една снимка ще издържи, но нищо повече!

Мар Ден

Благодаря за прекрасните календари и подаръци към тях! Ще ползвам отново Вашите услуги.

Райна Б.Костадинова

Благодаря за прекрасните календари. Много бързо пристигнаха с хубаво качество. Със сигурност, бих си поръчала отново от вас! Успех! :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Арт портрет?

Този арт тапет се представя с портрет на жена и предлага артистична интерпретация в разнообразни наситени цветове, което придава изразителност и живост на образа. Портретът е изобразен по начин, наподобяващ рисунка с водни бои, което създава усещане за естетика и изтънченост.

Този тапет предлага множество възможности за приложение в различни интериорни пространства. Идеален е за хол, където може да впечатли с цветните си контрасти и художествен стил. Също така, е подходящ за офиси, където може да внесе инспирация и креативност в работната среда. В спалнята може да създаде релаксираща и хармонична атмосфера, подчертавайки женствеността и изяществото на образа.

Цветовете, използвани в тапета, са разнообразни и допълващи един друг. Бялото и черното придават контраст и дълбочина на портрета, докато розовото, синьото, оранжевото и зеленото допълват цветовата палитра с яркост и радост. Присъствието на неонови цветове добавя модерност и иновативност към дизайна.

Този тапет е изработен с висококачествени материали и осигурява изключителна издръжливост и устойчивост във времето. Всички използвани мастила са напълно безвредни, гарантирайки високо ниво на безопасност и здравеосигуряване.

Със своето изящество, наситени цветове и модерен подход, този тапет е изборът за всеки, който желае да добави уникалност и привличане в своето интериорно решение. Неговият портрет на жена ще привлича вниманието и ще създава впечатление на естетика и стил във всяко пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този арт тапет е подходящ за различни интериорни пространства. Може да се използва в хола, за да създаде впечатление със своите цветни контрасти и художествен стил. В офисите, тапетът може да внесе инспирация и креативност в работната среда. В спалнята, той може да създаде релаксираща и хармонична атмосфера, подчертавайки женствеността и изяществото на образа. Тапетът е идеален за всеки, който желае да добави уникалност и изкушение в своето интериорно решение.

Цена:
38 00 лв