Фототапет архитектура

Флис - Канаваца
Код wall812606
5.00
802

Фототапет архитектура е дизайнерска арт комбинация от известни и интересни сгради. Подходящ за апликация у дома, но и за артистични помещения и зали . Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Вилизара Христова

Благодаря Ви. Уникални профисионалисти. Точни, коректни.Качеството е страхотно. Все така и за в бъдеще с още повече успехи и щастливи клиенти.

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката

Васил

Бързо, точно и професионално обслужване!

Ангел

Откакто монтирахме фототапета в стаята на сина ми, тя се превърна в неговото любимо място. Черно-бялата тема е перфектна, добавя уникален характер към стаята. Флис-канавацата се оказа много практичен избор - лесен за монтаж и страхот на допир. Също така много харесвам, че е лесен за почистване, което е голям плюс в юношеска стая.

Кремена

След дълго търсене на идеалния фототапет, най-накрая се спрях на "Пролет в планината" от Art Gift Decor за нашата спалня. Беше абсолютно правилният избор! Качеството на изображението е изумително, а стаята се чувства по-просторно и светло. Много съм доволна от лесната поддръжка на тапета, който се оказа и много устойчив на износване. Всеки, който влезе в стаята, веднага забелязва и възхвалява прекрасния фототапет.

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Весела Христова

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката на тапета.

Магдалена Надкова

Страхотни сте целият Ви екип. Много добра изработка. Препоръчвам Ви с две ръце!

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Архитектура?

Тапетът Архитектура е впечатляващо произведение на изкуството, предназначено да украси вашия хол или офис със стил и изящество. Той притежава красива комбинация от архитектурни елементи и известни емблематични сгради, които внушават спокойствие и вълнуват въображението.

На тапета можете да забележите някои от най-известните световни архитектурни съкровища. Предлага се изображение на Амфитеатъра, който пренася ви в древността и ви приканва да се потопите в културата на стария Рим. Виждате и Наклонената кула в Пиза, символ на Италия и световноизвестна туристическа атракция, която предизвиква възхищение със своята грация и уникална конструкция.

Цветовата палитра на тапета е изключително ефектна. Сивите нюанси придават усещане за елегантност и изисканост, в същото време създават атмосфера на спокойствие и стабилност. Тъмносиньото въздейства с мистериозност и добавя допълнителна дълбочина към дизайна, докато жълтото придава топлина и осветление, което радва окото.

Тапетът с архитектурна тематика, предлаган на нашия уебсайт, е не само впечатляващо украшение, но и източник на вдъхновение и стимул за размисъл. Той може да превърне вашето пространство в уютен оазис, където можете да се потопите в красотата на световното строителство и да се насладите на естетиката на изкуството.

Независимо дали сте архитект, пътешественик или просто обичате да се наслаждавате на изискан интериор, този тапет е перфектен избор. Той ще създаде уникална атмосфера във вашето пространство и ще внесе изтънченост и стил във вашия дом или работно място.

Позволете на тапета с архитектурна тематика да превърне вашето пространство в красиво и вдъхновяващо място, където можете да се насладите на красотата на световното наследство и да изпитате съчетанието от история и изкуство, което то предлага.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този арт тапет с архитектурни мотиви е подходящ за всяко пространство, което желаете да обогатите с изящество и стил. Той може да се използва в хола на вашия дом, където ще добави уникална атмосфера и ще привлече вниманието на гостите. Също така, той е идеален избор за офис или работно пространство, тъй като ще внесе елегантност и вдъхновение в работната обстановка. Независимо къде го поставите, този тапет ще добави художествен акцент и ще внесе красота във вашето пространство.

Още продукти
Цена:
38 00 лв