Брезова гора - Тапет с прелитащи птици за хол или трапезария | Фото Тапети

Фототапет брезова гора

Флис - Канаваца
Продуктов код wall978309
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мими Любен Петрови

Приятели, препоръчвам ви да ползвате Персонални подаръци Art-Gift! Много съм доволна. Това което поръчате това получавате, коректни и учтиви.

Toni Ilieva

Огромен избор от най-различни подаръци/стоки. Поръчах гравирани дъски за деца по метода на монтесори и останах очарована от бързо изпълнената поръчка и качеството на изработка... Харесва ми ,че в сайта им всичко е подредено и лесно можеш да намериш това,което търсиш...

Илиян Василев

Точни, коректни, бързи!

Jivka Naidenova

positive review Който разбира при подаръци Art-Gift се спира. -

Боряна Янкова

Изключително бързо и качествено обслужване!

Гери Христова

Искрено благодарим за невероятните календари и ключодържатели! Страхотно качество и професионализъм!

Radmila Neykova

Бърза изработка, добра комуникация и лесна платформа за поръчка, цената също е много добра.

Мария Чернева

Днес получих поръчката си, страхотно качество и изработка! Благодаря ви!

Aleksandra Stoyanova

Благодаря за страхотните календари и бързата изработка и доставка. Останахме много доволни, със сигурност пак ще ползваме вашите услуги

Stiqna Uzunova

Благодаря ви за страхотните календари и подаръците към тях!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

За къде е подходящ фототапет Брезова гора?

Тапетът "Брезова гора" е вълшебна комбинация от природни елементи и изящна красота. В дълбините на гората се издигат величествени брезови дървета, които разпръскват своята свежест и естетика наоколо. Пред тях се движат леко прелитащи бели птици, създавайки чувство на нежност и свобода. Фонът е изпълнен с успокояващ син цвят, който придава усещане за спокойствие и хармония.

На предния план на тапета се изрича един бял лебед, изящно плаващ върху водната повърхност. Неговата грация и гордост придават едно благородно настроение на цялото изображение. Този тапет за хол или трапезария  може да създаде атмосфера на спокойствие и природна красота.

Съчетанието от брезовата гора, прелитащите бели птици, синия фон и белия лебед прави този тапет визуално впечатляващ и много подходящ за създаване на уютно и елегантно пространство. Независимо дали изберете да го поставите в хола или трапезарията си, този тапет ще добави нотка на природата и изтънченост във вашия дом.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет с брезова гора, прелитащи птици и син фон е идеален за домашни холове, спални или трапезарии. Създава уютна и релаксираща атмосфера, докато внесе природна красота в интериора. Съчетанието от нежните бели птици, брезовите дървета и благородния лебед го прави привлекателен избор за създаване на спокойно и стилно пространство. Тапетът ще добави усещане за природна хармония и изящество във всяка стая.

Цена:
35 00 лв