Фототапет Величествен елен

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10269692
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Светлана Николаева

Много съм доволна !
БЛАГОДАРЯ ВИ!

Мирела

Уникални сте!

Petko Petkov

Поръчахме календари. Страхотни са и ги направиха страшно бързо. Благодарим

Ани Василева

Страхотни календари, навременна доставка, а ключодържателя е страхотен!!!! Доволни за поредна година! Благодаря

Elizabeth Spasova

Благодаря за приятните спомени, които изработвате. Доверявам ви се не за първи, а за пореден път и ще ви се доверя отново! Очарована съм от вниманието, изпипването на детайлите, коректното отношение и бързината.

Jivka Dineva

Много професионално отношение от приемането до изпълнението на поръчката. Благодарности,че направихте коледната ми изненада възможна!

Hristina Ivanova

Изключително коректни. За втора година поръчвам календари и въпреки, обявените 10 дни за изпълнение на поръчката, тя беше изпратена по-рано.

Стела Свилен Стоянови

Препоръчвам с две ръце Получих си календарите, страхотни са както обикновено Благодаря ви

Десислава Йорданова

Прекрасно изпълнение! Бързо, точно и коректно! Благодаря ви, Art-Gift!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Величествен елен?

Един прекрасен фототапет за хол с величествен елен с големи рога, върху които са разположени малки листенца. Рогата му придават внушителност и сила, а детайлите на листенцата добавят природна красота и естественост към цялостното изображение. Цветовете на тапета са в основно светло и тъмно сиви нюанси, които създават усещане за спокойствие и хармония.

Тази привлекателна комбинация от цветове и мотиви прави тапета подходящ за различни помещения като хол, офис, спалня или дневна. Величественият елен символизира грация, сила и връзка с природата, което го прави перфектен избор за създаване на атмосфера на спокойствие и естетика във вашето пространство.

Тапетът с горски животни е идеален за създаване на природна тематика в интериора, като носи със себе си усещане за свежест и призвание към природата. Неговият изящен дизайн може да добави нюанси на естественост и красота във всяко помещение, като създава атмосфера на спокойствие и хармония.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с горски животни е подходящ за различни помещения и интериори. Благодарение на своите нюанси на светло и тъмно сиво, той може да се използва в холове, офиси, спални, дневни и други пространства. Неговият дизайн с величествения елен и малкия елен добавя атмосфера на природа и спокойствие. Тапетът с горски животни ще създаде уют и естетика във вашето помещение, предоставяйки едновременно и градивно усещане за природата и естествените елементи.

Цена:
38 00 лв