Фототапет Верде

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ms-0014
5.00
794

Фототапет Верде, свежа концепция в зелен цвят, подходящ за апликация в помещения с различно функционално предназначение. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.                                                    
Препоръчителни размери:

2 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Жана

Коректно обслужване, добро качество и нормална цена. Благодаря Ви от сърце

Yana Sokolova

Поръчахме си детски календари със снимки ! Станаха чудесни ! Към тях ни направиха 12 джобни календарчета и 2 ключодържателя подарък ! Зарадвахте ни ! Формата за поръчка е бърза и лесна ! Избора на артикули е огромен! Доволна съм ! Ще поръчаме отново !

Marieta Marinova

Качествени продукти! Много добри професионалисти! Уникално обслужване! Страхотна бързина на поръчките! Благодаря Ви! Успешна нова година! :-)

Christina Stoyanova

Много коректни и бързи. Спечелено доверие благодарение на качествено изпълнени поръчки от няколко години насам!

Galya Valcheva

Изключително коректни, много бързо направиха чашите ми подарък, въпреки натоварения график, получих всичко навреме! Чашите изглеждат страхотно и нямам търпение да зарадвам получателите им! Определено ще поръчам отново!

Адриана Стайкова

Страхотни календари и прекрасни подаръци. Благодаря Ви.

Desislava Koleva

Бърза и качествена изработка и доставка, Благодаря Ви!

Eelizabet Doychinova

Бърза доставка и хубаво качество. Прекрасни подаръци към направената поръчка

Silviya Karaboeva

Невероятни календари , освен нас ще зарадвам и моите най-близки хора ! Благодаря за бързото изпълнение и подаръците ! Пожелавам Ви много клиенти !

Сабина Георгиева

Точни и коректни.Препоръчвам с две ръце!
Допълнителна информация

Фототапет - Натюр, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Верде ?

Арт тапет със зелени линии наподобяващи линии от четка, е перфектно решение, за да добавите стил и хармония във вашия дом или офис. Този изискан дизайн е подходящ за спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офиса.

Тапетът привлича вниманието със зелените линии, които наподобяват щих от четка. Тези линии преминават през целия дизайн, създавайки абстрактни форми и движение на стената. Зелените цветове в тапета са в различни нюанси, включително тъмно и светло зелено, което допринася за живота и енергията в стаята.

Комбинацията от зелено, сиво и бяло придава на тапета съвременност и изтънченост. Сивите и бели елементи допълват зелените линии, като създават баланс и хармония в цялостния визуален ефект. Тези цветове осигуряват спокойна и успокояваща атмосфера в стаята.

Тапетът е изключително универсален и може да бъде използван в различни помещения. В спалнята той може да внесе естествена свежест и релаксация. Всекидневната и холът могат да бъдат преобразени в стилен и модерен дизайн, а в кухнята тапетът може да придаде усещане за жизненост и природно излъчване. В коридора или офиса, тапетът ще добави интерес и красота в рамките на професионалната среда.

Независимо къде изберете да поставите този тапет, той ще създаде визуално привлекателен и стилно завършен интериор. Съчетавайки зелените линии от четка със сивото и бялото, този тапет е перфектният избор за хора, които търсят модерна и естетична декорация.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за различни помещения, включително спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Със своите зелени линии от четка и комбинацията от тъмно и светло зелено, сиво и бяло, тапетът придава стил, хармония и енергия на всяко помещение. Независимо дали искате да преобразите спокойната атмосфера на спалнята си или да добавите модерен вид в хола или офиса, този тапет ще се вписва и ще привлича вниманието на всеки, който го види.

Цена:
38 00 лв