Фототапет Геометрични фигури

Флис - Канаваца
Код wall10565268
5.00
694

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

И.Геров

Много лесно за поставяне и направо промени облика на стаята ми. Супер доволен съм!

Ц. Георгиев

Изключително доволна съм от покупката. Цветовете са живи и ярки, а качеството е на високо ниво.

В. Иванова

Тапетите изглеждат страхотно и се монтират много лесно. Препоръчвам

Ц. Павлова

Тапетите са изключително качествени и придават стил на всяко помещение.

Мартина

Бях изненадана колко бързо получих поръчката си. Тапетът изглежда прекрасно на стената.

Емел

Фототапетът надмина очакванията ми. Препоръчвам

Андрей

Страхотно обслужване и отлично качество!

М. Митева

Преобрази напълно хола ми!

Таня

Прекрасно отношение и добро качество.

Кремена

След дълго търсене на идеалния фототапет, най-накрая се спрях на "Пролет в планината" от Art Gift Decor за нашата спалня. Беше абсолютно правилният избор! Качеството на изображението е изумително, а стаята се чувства по-просторно и светло. Много съм доволна от лесната поддръжка на тапета, който се оказа и много устойчив на износване. Всеки, който влезе в стаята, веднага забелязва и възхвалява прекрасния фототапет.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Геометрични фигури?

Геометрични фигури привлекателен арт тапет и модерен избор за всяка стая. Той представлява геометрични фигури в различни цветове, които се съчетават за да създадат изискан и стилен вид. Фонът е изработен в златисти, кремави и бели нюанси, които наподобяват мрамор. Триъгълниците образуват мрежа, която се простира по цялата повърхност на тапета.

Фигурите са разделени с помощта на черен контур, който придава допълнителен контраст и изразителност на дизайна. Това добавя дълбочина и визуален интерес към стените в стаята. Геометричните форми са изчистени и точни, което създава усещане за ред и хармония.

Този тапет е подходящ за различни помещения - спалня, хол, офис, дневна, кухня и коридор. Неговият съвременен дизайн се вписва лесно в различни интериорни стилове и може да бъде използван както за цялостно покритие на стената, така и за акцентиране на конкретни области или стени в стаята.

Тапетът е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и издръжливост. Съчетавайки се с правилното осветление, мебели и декоративни елементи, този тапет може да превърне всяка стая в елегантно и съвременно пространство.

В заключение, тапетът с геометрични фигури в различни цветове и мрежа от триъгълници в златисто, кремаво и бял мрамор с черни контури е привлекателен избор за всеки, който търси стилен и модерен дизайн на стените в дома си или работното място.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с геометрични фигури и мрежа от триъгълници в златисто, кремаво и бял мрамор с черни контури е подходящ за различни пространства в дома или офиса. Той може да се използва в спалнята, хола, офиса, дневната стая, кухнята или коридора. Стилният и модерен дизайн ще добави елегантност и изразителност към стените, без значение къде го поставите. Този тапет може да създаде уютна и съвременна обстановка, където и да го използвате.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв