Фототапет Гипсови цветя

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-70
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Йорданка Василева

art-gift те са топа, каквото е поръчано това е и получено, на приемлива цена

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Евгени

Уникални са. Силно препоръчвам

Преслава Стоянова

Много Ви благодаря! За втори път ме зарадвахте и съм сигурна,че няма да е последен! Успешен ден!

Ангел Йоли

Благодаря за бързата доставка, много ми харесва и много качествено направено! Препоръчвам на всички да се възползват за подаръци на тази страница няма да съжаляват

Simona Kazakova-Gazenova

Страхотни сте Благодаря Ви много, за пореден път поръчвам от Вас и отново съм много доволна от изработката.

Ина Стевасарева

Благодаря за страхотните календари!За втора година поръчвам,точни и коректни!

Ani Hristova-Evtimova

Страхотни Благодаря за чудните календари ❤️❤️❤️

Evelin Zafirova

Поръчах бебешко боди, розовият надпис е почти червен... а материята е покъртителна, през бодито може да се чете списание.... толкова тънка и ужасна материя! За една снимка ще издържи, но нищо повече!

Galya Ivanova

Коректни! Добро отношение и бърза доставка! Препоръчвам!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Гипсови цветя?

Тапетът с цветя, представен във вашия линк, предлага вълнуващ и изящен дизайн, който може да превърне всяка стая в уютно и стилно пространство. Неговата основна характеристика е стената, изобразена с нежни бели цветя, които се отличават с лек 3D ефект. Това създава илюзията, че цветята изпъкват от стената, придавайки им реалистичен вид.

Цветята на тапета нежно се преливат с бледо сивия фон, което добавя допълнителна дълбочина и изисканост на общото изображение. Тази комбинация от бели цветя и бледо сив фон създава изчистен и елегантен вид, който може да се вписва перфектно в различни интериорни стилове.

Тапетът е подходящ за разнообразни помещения. Неговата универсалност го прави идеален за хол, всекидневна, кухня, офис или ресторант. Благодарение на своята нежна естетика и съчетание на цветове, този тапет може да допринесе за създаването на спокойна и приятна обстановка, където и да бъде поставен.

Независимо дали искате да добавите нотка природа във вашето жилище или да създадете релаксираща атмосфера в офисното пространство или ресторанта, тапетът с цветя ще ви помогне да постигнете това. Той предлага изтънчен дизайн, който ще впечатли вашите гости и създаде приятно усещане за хармония и красота.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тази прекрасна идея за тапети с цветя е подходяща за хол, всекидневна, кухня, офис, ресторант и други помещения. Със своята изящност и нежен дизайн, той може да превърне всяко пространство в уютно и стилно място.

Цена:
38 00 лв