Фототапет Гора в мъгла

Флис - Канаваца
Код wall796360
Колекция Art Gift Decor
5.00
802

Фото тапет Гора в мъгла преставя планински пейзаж в по-тъмни нюанси. Изображението е подходящо за апликация в хол, спалня или офис. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Васил

Бързо, точно и професионално обслужване!

Ангел

Откакто монтирахме фототапета в стаята на сина ми, тя се превърна в неговото любимо място. Черно-бялата тема е перфектна, добавя уникален характер към стаята. Флис-канавацата се оказа много практичен избор - лесен за монтаж и страхот на допир. Също така много харесвам, че е лесен за почистване, което е голям плюс в юношеска стая.

Кремена

След дълго търсене на идеалния фототапет, най-накрая се спрях на "Пролет в планината" от Art Gift Decor за нашата спалня. Беше абсолютно правилният избор! Качеството на изображението е изумително, а стаята се чувства по-просторно и светло. Много съм доволна от лесната поддръжка на тапета, който се оказа и много устойчив на износване. Всеки, който влезе в стаята, веднага забелязва и възхвалява прекрасния фототапет.

K. Angelova

След дълго търсене на перфектния фототапет за нашата стая за гости, избрахме Нежен мрамор от Art Gift. Толкова е уютна и толкова много си я харесваме, че с мъжа ми търсим поводи за спор, само и само някой от нас да пренощува в нея :)

Nelly Koleva

Благодарим за страхотния тапет! Препоръчваме!

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Весела Христова

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката на тапета.

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Весела Дилова

Много коректни и много бърза доставка !

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Гора в мъгла?

Фототапетът "Гора в мъгла" представлява красива сцена от планински пейзаж, която създава усещане за мистерия и спокойствие. Визуализиран от горе, този тапет приковава вниманието със своята естетика и детайлност.

Основният елемент на тапета е планинският пейзаж, който се простира отвъд хоризонта. Високите върхове на дърветата се издигат от мъглата, създавайки изключително впечатляващи силуети. Тези върхове придават на тапета усещане за височина и надмощие.

Мъглата, която покрива пейзажа, придава загадъчност и допълнителна дълбочина на сцената. Погледнато отгоре, сивата мъгла създава една своеобразна атмосфера на тайни и неизвестни места.

Освен това, фототапетът предлага и някои допълнителни детайли. Облаци се надигат над планините, което придава динамичност и живост на сцената. Прелитащите птици придават елемент на живот и свобода.

Цветовете на тапета са предимно в сиви и бели нюанси, което допълнително подчертава тяхната хладност и мистериозност. Този цветови палитра е идеална за създаване на уютна и спокойна обстановка в хола, спалнята или офисното пространство.

Фототапетът "Гора в мъгла" е перфектното допълнение към вашето жилище или работно място, като създава атмосфера на покой и вълшебство. Със своя планински пейзаж, върхове на дърветата, облаци и прелитащи птици, този тапет предлага уникален и естетически привлекателен опит за сетивата ви.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Гора в мъгла" е подходящ за различни пространства в дома или офиса. Той може да бъде перфектно добавление към хола, създавайки уютна и релаксираща обстановка. Също така, може да бъде използван в спалнята, предоставяйки мистериозност и спокойствие за почивка. Заради своите нюанси на сиво и бяло, тапетът също така е подходящ за офисни пространства, добавяйки елегантност и професионализъм. Със своя планински пейзаж и мъглиста атмосфера, този тапет с пейзаж създава уникална визуална привлекателност, независимо къде бъде поставен.

Още продукти
Цена:
38 00 лв