Фототапет Гора от пера

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10012820
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 24 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Emily Ivanova

Огромна благодарност към целия екип. Всичко е много красиво, изключително бързо дойде . Благодаря ви за допълнителните подаръчета към поръчката. Весели празници!

Николета Георгиева

Супер качество и бърза изработка! Препоръчвам!

Асения Велкова

Страхотни, коректни и бързи Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво

PeTia Geneva

за втора година взимаме календари страхотни ! Бърза и точни при изпълнение на поръчката!

Даниела Николова

Благодаря , надхвърлихте очакванията ми !!!

Мария Паскалева

Страхотни календари получихме! Поръчката беше изпълнена изключително бързо, коректно и качествено. Страхотни сте! Определено ще се възползваме от услугите Ви и за бъдещи празници!

Aseto Kichukova

Благодаря Ви за бързата и прекрасна работа! За поредна година ни зарадвахте не само с прекрасни календари, но и подаръчета ( благодаря Ви и за компромиса, който направихте). Хубав и усмихнат ден!

Динко Иванов

Уникални календари, календарчета и ключодържатели. Бърза и коректна доставка.

Петя Василева

Много сме доволни,календарите и магнитчето са чудесни...подаръците също.Прекрасно отношение,коректност и бързина! Благодарим ви!!!

Ина Тонева

Много съм доволна. Благодаря!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Гора от пера?

Тапетът Гора от пера е свеж, живописен и многоцветен арт тапет, който е подходящ за различни помещения в дома, като дневна, кухня, хол или спалня. Дизайнът на тапета представлява големи цветни пера, поставени в редица едно до друго. Фонът зад перата е сив, със завиващи вълнообразни линии, което добавя интересен ефект и измерение на дизайна. Цветовете на тапета включват нюанси от сиво, бежово, зелено, синьо и червено, което създава палитра от цветове, подходяща за различни стилове на интериора. Тази комбинация от цветове придава на тапета динамичност и визуален апел, като същевременно предлага хармония и спокойствие. Този тапет ще добави уникален и изискан акцент към вашата стена, придавайки артистично излъчване и персонален стил на вашия дом.
Прекрасна идея за тапет за кухня, с който да внесете свежест и цвят.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този многоцветен арт тапет с пера е подходящ за различни пространства в дома. Със своята свежест и живописни цветове, той ще донесе жизненост и художествен акцент в дневната стая, кухнята, хола или спалнята. Можете да го използвате за да създадете уютна и вдъхновяваща атмосфера в хола, или за да добавите изкуствено измерение и стил в дневната стая. В кухнята, тапетът ще придаде цветност и настроение, а в спалнята ще създаде релаксираща и уютна обстановка. Без значение къде го поставите, този тапет ще внесе изящество и персонален шарм във вашия дом.

Цена:
38 00 лв