Фототапет Горска тишина

Флис - Канаваца
Код wall912801
Колекция Art Gift Decor
5.00
802

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Вилизара Христова

Благодаря Ви. Уникални профисионалисти. Точни, коректни.Качеството е страхотно. Все така и за в бъдеще с още повече успехи и щастливи клиенти.

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката

Ангел

Откакто монтирахме фототапета в стаята на сина ми, тя се превърна в неговото любимо място. Черно-бялата тема е перфектна, добавя уникален характер към стаята. Флис-канавацата се оказа много практичен избор - лесен за монтаж и страхот на допир. Също така много харесвам, че е лесен за почистване, което е голям плюс в юношеска стая.

Кремена

След дълго търсене на идеалния фототапет, най-накрая се спрях на "Пролет в планината" от Art Gift Decor за нашата спалня. Беше абсолютно правилният избор! Качеството на изображението е изумително, а стаята се чувства по-просторно и светло. Много съм доволна от лесната поддръжка на тапета, който се оказа и много устойчив на износване. Всеки, който влезе в стаята, веднага забелязва и възхвалява прекрасния фототапет.

K. Angelova

След дълго търсене на перфектния фототапет за нашата стая за гости, избрахме Нежен мрамор от Art Gift. Толкова е уютна и толкова много си я харесваме, че с мъжа ми търсим поводи за спор, само и само някой от нас да пренощува в нея :)

Ива Иванова

Искахме да направим стаята на сина ни специална и уникална, затова избрахме да поръчаме фототапет със снимка, която ние изпратихме. Art Gift Decor превърнаха нашия файл в прекрасен фототапет, който сега краси едната стена на стаята му. Всеки път, когато влизаме там, се усмихваме. Отлична работа, бърза доставка и страхотно качество!

Nelly Koleva

Благодарим за страхотния тапет! Препоръчваме!

Весела Христова

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката на тапета.

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Весела Дилова

Много коректни и много бърза доставка !

Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Горска тишина?

Тапетът "Горска тишина" е едно красиво изображение, което пренася природата директно във вашия дом. В този пейзажен тапет за хол ще откриете много елементи, които допринасят за усещането за спокойствие и хармония.

Основният акцент на тапета е гората, изпълнена с високи иглолистни дървета. Те създават плътна зелена покривка, която ви пренася в пълната с живот природа. В тази забързана епоха, тапетът ви дава възможност да се отдадете на спокойствието и красотата на гората, без да напускате дома си.

Прелитащите птици придават допълнителна доза динамичност и свежест на пейзажа. Наблюдавайки ги, можете да се насладите на лекотата и свободата, която природата ни предлага.

В задните планове на тапета се издига величествена планина, превъзходна и силна. Тя символизира несравнимата сила на природата и естетическото възхищение, което тя ни внася.

Облаците, разстилащи се по небето, допълват атмосферата на спокойствие. Сивите и бели нюанси на облаците създават контраст със синьото небе, давайки му поетичен и романтичен вид.

Цветовата гама на тапета включва синьо, бяло, сиво и черно. Синьото ни дава усещане за безкрайността на небето и езерото, което отразява неговите цветове. Белите и сивите нюанси допринасят за чистотата и хармонията на сцената, докато черното добавя контраст и изтънченост.

Тапетът "Горска тишина" е перфектното допълнение към вашия хол. Той ще създаде атмосфера на спокойствие и природна красота, която ще ви помогне да се отпуснете и релаксирате в уютния си дом.

Със своите природни елементи, красиви цветове и атмосфера на спокойствие, тапетът "Горска тишина" представлява идеалният избор за създаване на хармонична обстановка във вашето пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет на "Горска тишина" е подходящ за различни интериори, като хол, спалня или дори кабинет. Неговите естествени елементи и спокойни цветове ще добавят усещане за природа и спокойствие във всяко пространство. Тапетът може да се комбинира със съвременни или класически мебели и аксесоари, като създава атмосфера на комфорт и релаксация. Независимо дали сте градски жител, който търси природна насоченост, или се стремите към уютна и спокойна обстановка, този тапет ще бъде перфектното допълнение към вашето пространство.

Още продукти
Цена:
38 00 лв