Фототапет горски къщички

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1210314
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
34 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Стефи Петрова

Страхотен подарък. Благодаря за бързата реакция. Препоръчвам ви. Прекрасни

Donna Tumbalova

Благодарим за прекрасните календари и за всичко, което направихте за нас! Препоръчвам с две ръце!

Стоилка Стоилова

Благодарим много! Бързи и коректни както винаги.Ще продължим да ползваме вашите услуги!

Грета Николова

Сърдечни благодарности за бързата и качествена изработка! Календарите са повече от перфектни!

Mariq Stefanova

Много съм доволна, че пак се доверих на Вас. Благодаря Ви за уникалният екип!

Desislava Andonova

Обслужване, качество, бърза доставка - всичко на страхотно ниво. Препоръчвам

Елеонора Андонова

Днес и аз получих своите календари. За пореден път са страхотни ,а вие отново оправдахте очакванията ни. Весели празници и още много доволни клиенти☃️

Irena Ilieva

Препоръчвам! Поръчахме детски календари и останахме много доволни! Перфектно изпълнение, бързи и коректни! Благодаря Ви, Art-Gift!

Ivanka Georgieva

Благодарим за прекрасните коледни календари, които изработихте бързо и професионално!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът Горски къщички?

Тапетът "Горски къщички" е вълшебен и приказен избор за детска стая или детска градина. Той представя разнообразие от горски къщички, които ще накарат всяко дете да се потопи в свят на въображение и игра. Идеален за момчета и момичета, този тапет превъзхожда стереотипите за цветове, като предлага множество нюанси на зелено.

Гамата от зелени цветове в тапета отразява живота и разнообразието на горите. От свежо лъскаво зелено до дълбоко изтънчено зеленикаво, тези цветове привличат вниманието и създават уютна атмосфера. Те представят растенията, дърветата и тревата, които оживяват вълшебния свят на този тапет.

Горските къщички добавят чувство на приключение и тайнственост към дизайна. Всяка къщичка е уникална и предлага различни стилове и цветове на покривите и прозорците си. Те предлагат безкрайни възможности за детето да създава и развива своето въображение, представяйки си различни герои и истории, които да се разиграват в тях.

"Горски къщички" е перфектен избор за тапет за детска градина, където се подпомага творческото мислене и играта. Той ще вдъхнови детето да създава собствени приказки и светове, като се наслаждава на разнообразието и красотата на природата. Тапетът предлага магична обстановка, която ще направи пребиваването в стаята или градината още по-вълшебно и пълно със съкровища, готови да бъдат открити.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът "Горски къщички" е подходящ за детски стаи и детски градини.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
34 00 лв