Фототапет горски къщички - Art - Gift | Фото Тапети

Фототапет горски къщички

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1210314
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
36 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Деница Делчева

много съм доволна от продуктите ви. Благодаря за бързото и красиво изълнение на поръчката ми!

Преслава Стоянова

Много Ви благодаря! За втори път ме зарадвахте и съм сигурна,че няма да е последен! Успешен ден!

Нина Кудинева

Много добре е наместена снимката ми! Много благодаря за професионалния съвет за избор на снимка!

Румяна Павлова

Страхотни календари . Благодарим и за подаръците . Горещо препоръчвам .

Владимира Желева

Благодаря за бързата изработка и качествените календари и подаръци.За поредна година поръчвам и ще продължавам за напред.Весели празници!

Радосвета Илиязова

Получих си календарите, страхотни са. Продължавайте все така да ни радвате ❤

Hristinka Vacheva

Календарите и подаръците са страхотни. Благодаря за изпълнението и за бързината, с която изпълнявяте поръчките. Успех на целия екип.

Боряна Генова

За втора година поръчваме и сме много доволни от календарите! Благодарим! :)

Петя Павлова

Благодаря за качеството и бързината, изключителни професионалисти! Весели празници :)

Цветелина Танева

Изключителна бързина и страхотно качество! Всички календари и ключодържатели са чудесни, благодаря!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът Горски къщички?

Тапетът "Горски къщички" е вълшебен и приказен избор за детска стая или детска градина. Той представя разнообразие от горски къщички, които ще накарат всяко дете да се потопи в свят на въображение и игра. Идеален за момчета и момичета, този тапет превъзхожда стереотипите за цветове, като предлага множество нюанси на зелено.

Гамата от зелени цветове в тапета отразява живота и разнообразието на горите. От свежо лъскаво зелено до дълбоко изтънчено зеленикаво, тези цветове привличат вниманието и създават уютна атмосфера. Те представят растенията, дърветата и тревата, които оживяват вълшебния свят на този тапет.

Горските къщички добавят чувство на приключение и тайнственост към дизайна. Всяка къщичка е уникална и предлага различни стилове и цветове на покривите и прозорците си. Те предлагат безкрайни възможности за детето да създава и развива своето въображение, представяйки си различни герои и истории, които да се разиграват в тях.

"Горски къщички" е перфектен избор за тапет за детска градина, където се подпомага творческото мислене и играта. Той ще вдъхнови детето да създава собствени приказки и светове, като се наслаждава на разнообразието и красотата на природата. Тапетът предлага магична обстановка, която ще направи пребиваването в стаята или градината още по-вълшебно и пълно със съкровища, готови да бъдат открити.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът "Горски къщички" е подходящ за детски стаи и детски градини.

Цена:
36 00 лв