Фототапет Градски пейзаж

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10481298
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Кристиана

Перфектно и експресно обслужване с грижа към всеки детайл. Благодаря, че правите специалните поводи още по-красиви!

Velina Dimitrova

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Румяна Павлова

Страхотни календари . Благодарим и за подаръците . Горещо препоръчвам .

Михаела Георгиева-Симеонова

Много благодаря за добрата изработка на календарите и подаръците!

Десислава Пламенова Петрова

Много бързи, много добра изработка, изключително съм доволна! Благодаря!

Надежда Иванова

Много съм доволна. Поръчах скална плоча със снимка. Предупредиха ме че може да отнеме 4-5 дни за изработка, но получих поръчката си още на следващия ден. Служителката от кол центъра беше много любезна. Бързи и точни! Препоръчвам!

Ели Илиева

Перфектно качество! За поредна година съм предоволна!!!

Адриана Михалева

Благодаря ви за доброто отношение и качествените продукти! Препоръчвам !

Антоанета Божилова

Здравейте,днес получих календарите.Изумена съм колко бързо станаха готови.Страхотни са!Много,много ви благодаря :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Градски пейзаж?

Описанието на тапета представлява градски пейзаж в тъмносиньо и сиво. Тапетът изобразява величествени сгради и небостъргачи, издигащи се във висината, които създават впечатление за модерност и урбанизация. Пред фасадата на сградите се простира спокойно море, създавайки контраст между суровият градски пейзаж и приятната атмосфера на водата.

Високите сгради, изградени от стъкло и стомана, отразяват околната среда, като струва си отбележим, че някои от тях са осветени и създават красиви светлинни отблясъци. През височините над сградите, свободно се движат птици, които представляват символ на свободата и естествената хармония, въпреки присъствието на градския ландшафт.

Този тапет с градски пейзаж е подходящ за хол или дневна, където може да създаде усещане за модерен и елегантен интериор. Тъмната синя и сива цветова гама добавят мистериозност и интрига към пространството, като същевременно придават усещане за спокойствие и стабилност. Тапетът с градския пейзаж ще създаде атмосфера на градска живот, без да изключи наличието на природата, представена чрез морето и птиците.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с градски пейзаж е подходящ за различни интериорни пространства. Може да бъде използван в хола или дневната стая, където ще добави модерен и елегантен акцент. Също така, може да се използва в кабинет, за да внесе вдъхновение и атмосфера на градски живот. Тапетът може да бъде страхотен избор и за комерсиални пространства като офиси или лобита, където ще придаде професионална и стилна визия. Независимо къде бъде поставен, този тапет ще създаде атмосфера на съвременност и хармония с градското пространство.

Цена:
38 00 лв