Фототапет - Градски ритъм

Флис - Канаваца
Продуктов код wall598316837
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет Градски ритъм е красив дизайн с архитектурни елементи в черно и бяло. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мирослава Здравкова

Страхотна изработка и бързо изпълнение на поръчката!

Marina Kirilova Olteanu

Въпреки хилядите ми изисквания и дори промени в езика, изработката е страхотна , много бърза и точно така, както я исках ! Препоръчвам с две ръце

Дафина Кирякова

Изключително коректни! Благодаря!

Стела Памукова

Много бързо и коректно обслужване. Благодарна съм и за подаръците, които получих към поръчката.

Ромина Нанкова-Герчева

Три години вече поръчваме от вас! Благодаря ви за бързата и професионална изработка, подаръците и коректното отношение! Продължавайте в същия дух!

Daniela Koevska

Изключително съм доволна от изработката на календарите. Препоръчвам и отново ще се възползвам от услугите ви :)

Silviq Galenova

Благодаря Ви и тази година календарите са страхотни ☺️

Цветелина Танева

Изключителна бързина и страхотно качество! Всички календари и ключодържатели са чудесни, благодаря!

EM Koleva

Получих поръчката си. Календарите са прекрасни! Благодаря и за бързата изработка и доставка!

Velina Dimitrova Krasteva

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Градски ритъм?

Този арт фототапет е въплъщение на динамиката и вибрацията на големия град, представен в изчистен монохромен стил. Изображението оживява с внимателно изрисувани детайли на забързаното градско движение, преплетени улични линии и архитектурни чудеса, които се издигат към небето. Всяка сграда е украсена с билборди и реклами, които допринасят за автентичната градска атмосфера, докато колите и пешеходците придават усещане за непрекъснато движение и живот.

Силуетите на градските забележителности се открояват на фона на небето, добавяйки сложност и дълбочина на сцената. Перспективата е майсторски изработена, водейки окото на наблюдателя по дължината на улицата, като го привлича към хоризонта. Този тапет съчетава класическата атмосфера на стария холивудски шик със съвременния градски пейзаж, което го прави идеален за внасяне на стил и характер в къщи, апартаменти или комерсиални пространства.

Фототапетът "Градски ритъм" е перфектният избор за тези, които търсят да пренесат енергията и вълнението на града в своя интериор, като създадат фокусна точка, която със сигурност ще предизвика разговори.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този фототапет е идеален за модерни жилищни пространства като градски апартаменти и лофтове, както и за комерсиални обекти като офиси, кафенета и ресторанти, които искат да внесат градска атмосфера. Той добавя характер и дълбочина на стените, създавайки впечатление за простор и отваряйки стаята към един непрекъснато променящ се градски пейзаж.

Цена:
38 00 лв