Фототапет Град от злато 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10308063
5.00
794

Фото тапет Град от злато 2 е атристична интерпретация на голям мегаполис. С красиви цветове и графични елементи е представена съвкупност от сгради с модерен облик. Подходящ за апликация у дома или в офис.

2 поръчки за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Emiliq Lilqnova

Много бързи и точни в изпълнението на поръчката.Благодаря ви!

Нина Кудинева

Много добре е наместена снимката ми! Много благодаря за професионалния съвет за избор на снимка!

Гери Христова

Искрено благодарим за невероятните календари и ключодържатели! Страхотно качество и професионализъм!

Владимира Желева

Благодаря за бързата изработка и качествените календари и подаръци.За поредна година поръчвам и ще продължавам за напред.Весели празници!

Dobroslava Conkova

Календарите са страхотни. Благодаря :)

Александра Р.

Красиви календари! Бързи и коректни!

Деница Тасева

Страхотни сте ❤️ продължавайте да работите все така добре. Много съм доволна от вашата коректност и работа ❤️

Йордан Симеонов

Благодаря за бързата доставка , страхотни са .......

Лидия Мушкова

Здравейте, получих поръчката си. Календарите са страхотни ✨✨✨ Подаръците също Отново бих използвала услугите ви Весели празници

Ками Георгиева

Възползвах се от офертата за 4 календара + подарък 12 джобни календарчета и 1 ключодържател! Прекрасни са, много бързо и коректно се отнесоха, и с високо качество бяха направени! Ще се възползвам отново от услугите! Благодаря Ви и Препоръчвам и на други хора да ползват Вашите услуги! :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Град от злато 2?

Фототапетът "Град от злато" е изискан и модерен избор за декорация на различни пространства като хол, спалня, дневна или офис. Тапетът представя абстрактен градски пейзаж с високи сгради, които са изобразени в изтънчен златист цвят, докато фонът е създаден с разнообразни сиви нюанси.

Дизайнът на тапетата внушава усещане за съвременност, лукс и елегантност. Златистият цвят на сградите придава им почти мистичен отенък, който създава допълнителна изключителност и привлича вниманието. Сивите нюанси във фона придават хармония и баланс, като подчертават контраста със златистите сгради.

Този тапет с градски пейзаж създава уникална атмосфера в стаята, като въвежда усещане за градски живот и модерен стил. Той може да вдъхнови креативност и мотивация в офисното пространство или да добави уют и изисканост във вашия дом.

С тапета "Град от злато" имате възможност да създадете стилна и елегантна обстановка, която се допълва и хармонизира с другите елементи на интериора. Той е подходящ за модерни, минималистични и изискани дизайни, като добавя изтънченост и персоналност на всяко помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Град от злато" е подходящ за различни пространства и може да бъде използван в холове, спални, дневни, офиси и други жилищни или работни помещения. Своят модерен и елегантен дизайн с градски пейзаж и златисти сгради го прави подходящ за съвременни интериори. Тапетът добавя уникален акцент и създава атмосфера на лукс и стил. Независимо дали търсите да подобрите визията на дома си или да внесете съвременност в офисното пространство, тапетът "Град от злато" ще бъде отличен избор.

Цена:
38 00 лв