Тапет Ден и нощ Контрастна красота на жълто и синьо за хол и спалня | Фото Тапети

Фототапет ден и нощ

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1156377
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Iva Naydenova

Високо качество, професионализъм и коректност.

К Петгрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Milena Angelova

Спечелих прекрасна награда от тях, аз се забавих със снимката, но Те бяха страшно бързи. За един ден и направа, и с доставка - днес си получихме всичко. Благодарим

Айгюл Сезгин Кърш

Получих календарите! Много съм доволна!

Simona Kazakova-Gazenova

Страхотни сте Благодаря Ви много, за пореден път поръчвам от Вас и отново съм много доволна от изработката.

Ivalina Mitova

Страхотно качество на продуктите :)

Seyhan Yusuf

Календарите са страхотни както и подаръците. Благодарности

Velislava Draganova

Чудесна изработка. Много бързо изпъление и страхотна изненада! Благодаря ! :)

Йоана Драганова

Силно препоръчвам, бързи и коректни ❤️

Aleksieva Geri-meri

много благодаря за хубавите календари бързи и коректни благодаря още веднъж
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Ден и нощ?

Фототапетът "Ден и нощ" е впечатляващо произведение, което ще добави художествено измерение и настроение във вашата спалня или хол. Съчетавайки прекрасните цветове жълто и синьо, този контрастен тапет привлича вниманието и създава уникален визуален ефект.

На тапета е изобразено едно дърво, което играе централна роля. Визията на дървото е уловена в два различни момента от денонощието - от едната страна се простира ярко слънце, а от другата - лунна светлина. Този контраст между ден и нощ създава интригуващо визуално представяне и улавя магията на прехода между двете фази на денонощието.

Цветовете жълто и синьо допълват тази сцена с прекрасни нюанси и наситеност. Жълтото се асоциира с топлина, енергия и светлина, докато синьото придава усещане за спокойствие, хлад и мистерия. Тази комбинация от цветове създава хармония и баланс във визуалния аспект на тапета.
Прекрасна идея за фототапет за хол, който да добавин един артистичен и модерен детайл в дома ви.

Фототапетът "Ден и нощ" е изключително изразителен и предлага уникална атмосфера на промяна и трансформация. Ще бъдете завладени от неговата красота и ще се наслаждавате на непреходното изживяване на денонощието през вашите собствени стени.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Фототапетът "Ден и нощ" е подходящ за декориране на различни стаи в дома, включително хол, спалня или детска стая. Той може да създаде интересен акцент на стената и да придаде на стаята уникален и красив вид.

Това е подходящ избор за тези, които търсят нещо различно и красиво, което да привлича вниманието и да допринесе за настроението в дома. Тапетът е изключително подходящ за създаване на уютна, спокойна и релаксираща атмосфера в стаята, където ще бъде поставен.

Фототапетът "Ден и нощ" е подходящ за домове в различни стилове, от модерен до класически, тъй като съчетава живописна природа и красиви цветове. Той може да бъде поставен както на една стена, така и на всички стени в стаята, за да придаде на стаята уникален и впечатляващ вид.

Цена:
35 00 лв