Фототапет Диана

Флис - Канаваца
Продуктов код wall903538
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Özlem Niyazi

Прекрасно изработени календари и бърза доставка. Благодарим Ви. Препоръчвам с две ръце!

Gabriela Petrova

Календарите са страхотни, поръчката ми беше изпълнена бързо и съм много доволна, че се сдобих навреме с тях. Благодаря ви, с удоволствие бих поръчала пак от вас!

Донка Станчева

Използвам услугите на art-gift, доста често и винаги оставам доволна. Календарите им са много хубави, с отлично качество и уникална изработка!

Te Di

Благодаря за пореден път за креативните подаръци, за бързото, коректно и професионално отношение! Препоръчвам с две ръце!

Адриана Стайкова

Страхотни календари и прекрасни подаръци. Благодаря Ви.

Моника Градева

Календарите които си поръчахме са уникални. Много ми харесват.

Магдалена Влаховска

Невероятно качество на изпълнение на поръчката,бързи,коректни. ❤ Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях ❤ Препоръчвам с две ръце ❤

Pepi Delcheva

Благодаря ви за страхотните магнити!

Даниела Демирева

Календарите са страхотни. По красиви от колкото очаквах.

Мирослава Аврамова

Чудесно качество, ниски цени и бърза изработка! Календарите са много хубави! Благодаря!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. . За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Диана?

Арт тапет "Диана" представлява изключително красива сцена, която ще донесе усещане за спокойствие и хармония във всяка стая, в която се използва. На тапета е изобразено море, върху което се издига мистериозна и лека мъгла. Тя създава атмосфера на тайна и интрига, като същевременно допринася за усещането за спокойствие и отдих.

В центъра на сцената се намира една самотна лодка, която плава в безкрайността на морето. Тази поетична идилия предизвиква усещане за свобода и приключение. Морската вода е изобразена в различни нюанси на синьо, което придава на тапета дълбочина и реалистичност. Бялите нюанси създават контраст и придават чистота на сцената.

Този фототапет е идеален за всяка стая в дома или офиса. В спалнята ще създаде релаксираща и успокояваща обстановка, в хола и всекидневната - уютна атмосфера, в кухнята - освежаващ акцент, а в коридора и офиса - усещане за простор и хармония. Различните нюанси на синьо и бяло в тапета ще позволят лесно съчетаване с останалите елементи на интериора.

Фототапетът "Диана" е перфектен избор за всеки, който търси да добави изтънченост и атмосфера нв дома или офиса. Той ще създаде приятна и спокойна обстановка, която ще ви позволи да се отпуснете и насладите на красотата на природата, дори и когато сте на закрито.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Фототапетът "Диана" е подходящ за всяка стая в дома или офиса. Със своите различни нюанси на синьо и бяло, той може да се интегрира перфектно в спалнята, хола, всекидневната, кухнята, коридора и офисното пространство. Този тапет ще създаде атмосфера на спокойствие и релаксация, придавайки усещане за свежест и морска просторност на всяка стая, където е поставен.

Цена:
38 00 лв