Фототапет - Дървена мистерия

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-yk-019
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет с дървесен дизайн - Дървена мистерия

5 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Михаела Васева

За поредна година поръчвам от вас! Много съм доволна!

Polina Hristova

Страхотни календари,бързо и лесно обслужване! Благодарим за красивите календари и подаръците към тях .

Ани Георгиева

Страхотна и бърза изработка и доставка.Страхотни сте, благодаря Ви, много ми харесаха нещата които поръчах!

Атанас Илиев

Уникални са. Силно препоръчвам

Йоанна Георгиева

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви!

Бистра Николова

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим! -

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Камелия Георгиева

За втори път поръчвам и съм много доволна!Точност и коректност!

Seyhan Yusuf

Календарите са страхотни както и подаръците. Благодарности

Beloslawa Yordanowa

Получих календарите страхотни са благодаря ви! Весели празници
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Дървена мистерия?

Фототапетът "Дървена мистерия" е изкусително произведение на изкуството, което обогатява всяко пространство със своята уникална естетика. Този арт тапет вдъхновява със своите дървесни елементи, които напомнят за годовете на дървесните пръстени, разкривайки историята и времето. Основните цветове на тапета - тъмно синьо и сиво, придават на стаята мистериозен и елегантен характер.

За хола, офиса или други простори, този фототапет добавя уют и стил. Тъмните цветове подчертават изискаността на обстановката, а дървесните мотиви придават усещане за природна хармония и спокойствие. "Дървена мистерия" трансформира стените в произведение на изкуството и създава уникална атмосфера, която привлича вниманието и вдъхновява с красотата на природата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Фототапетът "Дървена мистерия" е идеален за всяко пространство, където желаете да добавите уникален и изискан акцент. Този елегантен дизайн ще подходи идеално за хола, създавайки атмосфера на спокойствие и стил, както и за офисните пространства, които търсят изтънченост и професионализъм. Съчетанието от тъмно синьо и сиво придава изисканост и подходящост за различни интериорни стилове. Този фототапет с дървени елементи може да бъде използван и в ресторанти, хотели или други обществени места, където се цени изкуството и визуалното въздействие върху посетителите.

Цена:
38 00 лв