Фототапет Евиана

Флис - Канаваца
Код wall10596114
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Василена

Фототапетът дойде точно както беше описано и на снимката. Качеството на печата е впечатляващо.

Филип Д.

Фототапетът е чудесен! Бърза доставка и високо качество. Ще поръчам отново.

Пламена

Фототапетът пристигна навреме и беше лесен за монтаж. Качеството на материала е страхотно.

А.Димов

Много съм впечатлен от качеството на фототапета. Лесно се монтира и изглежда невероятно на стената ни.

Boqna

Цветовете и детайлите на тапета са просто невероятни.

Мариян

Фототапетът е наистина уникален. Превърна стената в истинско произведение на изкуството.

Таня

Прекрасно отношение и добро качество.

К. Колев

Бързо и професионално изпълнение на поръчката.

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е!

Кремена

След дълго търсене на идеалния фототапет, най-накрая се спрях на "Пролет в планината" от Art Gift Decor за нашата спалня. Беше абсолютно правилният избор! Качеството на изображението е изумително, а стаята се чувства по-просторно и светло. Много съм доволна от лесната поддръжка на тапета, който се оказа и много устойчив на износване. Всеки, който влезе в стаята, веднага забелязва и възхвалява прекрасния фототапет.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет Евиана ?

Арт тапет " Евиана" е един чудесен избор за обновяване на интериора на вашия дом или офис. Той се характеризира със своите прекрасни геометрични фигури, които се преливат в естествени и хармонични цветове. Основните цветове на тапета са тъмно и светло кафяво, бежово и бяло, което придава уют и стил на всяко помещение.

Геометричните фигури на тапета са разположени така, че създават динамичен и същевременно успокояващ ефект върху обстановката. Изчистеният дизайн прави този тапет подходящ за различни стилове на декорация и се съчетава лесно с мебели и аксесоари в интериора.

Този арт тапет е подходящ за използване в различни помещения като спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Той може да превърне стена в централен фокус или да допълни вече съществуващата декорация. Благодарение на разнообразието от цветове, тапетът се адаптира лесно към обстановката и осветлението на помещението, което прави избора на местоположение много гъвкав.

Освен своето стилно и елегантно излъчване, този тапет е изработен от висококачествени материали, които го правят здрав и издръжлив. Така, можете да се наслаждавате на неговата красота и функционалност за продължителен период от време.

Ако търсите начин да освежите визията на вашето жилище или работно пространство, този "Евиана" ще бъде перфектното допълнение към вашата декорация. Съчетавайки изисканост, цветова хармония и геометрични форми, тапетът ще превърне помещението в уютно и стилно място за отдих и творчество.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Евиана" е подходящ за обновяване на интериора в различни помещения.. С неговите геометрични фигури в тъмно и светло кафяво, бежово и бяло, той е перфектен за спални, всекидневни, холове, кухни, коридори и офиси. Този тапет добавя уют, стил и хармония в пространството. Благодарение на изчистения си дизайн и лесното си съчетаване с мебели и аксесоари, той се адаптира към различни стилове на декорация. Изработен от висококачествени материали, тапетът е здрав и издръжлив, осигурявайки красива и функционална обстановка за дълъг период от време.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв