Тапет с изображение на Египет - Вдъхновете се от древната красота и мистика | Фото Тапети

Фототапет Египет

Флис - Канаваца
Продуктов код wall27
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ирена Бакалова

Много любезни, отзивчиви и коректни! Няма да съжелявате, ако направите поръчка при тях! Всичко е изпипано до най-малкия детайл! �

Атанас Илиев

Уникални са. Силно препоръчвам

Екатерина Стоянова

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Мария К.

Най-добрите Благодаря за професионализма!

Sabrina Zheleva

Благодарим за бързото и коректно обслужване, препоръчвам ☺️

Дафина Гръблева

Календарите са страхотни!

Elena Stefanova-Peneva

перфектна изработка на календари и подаръците към тях, толкова бърза доставка страшно много съм доволна уникални сте

Malinka Sherinova

Качествени продукти и страхотно бързо обслужване.Препоръчвам!

Evelin Zafirova

Поръчах бебешко боди, розовият надпис е почти червен... а материята е покъртителна, през бодито може да се чете списание.... толкова тънка и ужасна материя! За една снимка ще издържи, но нищо повече!

Елена Костадинова

Страхотна изработка и бързина.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Египет?

Фототапет Египет ви пренася към уникалната атмосфера на Египет. Онзи момент, когато гледате този тапет, ще видите величествената Голяма пирамида и мистериозния Сфинкс. Представете си пустинен пейзаж с топли, земни тонове, като кафяво и бежово, които създават усещане за спокойствие и екзотика.

Този тапет е идеален за декорация на хол, офис или всекидневна, където може да пренесете духа на Египет във вашето пространство. Пирамидата и Сфинксът са символи на древната египетска цивилизация и вдъхновяват с магията и загадъчността си.

Независимо дали сте обсебени от древната история или просто търсите нещо уникално и стилно, този тапет ще добави уникален акцент към вашия интериор. Впуснете се в приключението и се насладете на красотата и екзотиката на Египет, докато седите в уюта на своя дом или работно пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет може да създаде атмосфера на приключение и дух на пътешествие във вашия хол. Той ще добави уникален акцент към стените и ще бъде говорителен предмет, който ще впечатли гостите ви. За да придадете свежест и вдъхновение на работното си пространство, можете да използвате този тапет за офис. Той ще донесе доза екзотика и мистика в офисната среда, което може да стимулира креативността и предизвика интерес сред колегите ви. Ако търсите нещо различно и уникално за вашата всекидневна, този тапет е прекрасен избор. Той ще създаде атмосфера на уют и ще донесе нотка на пътешествие и екзотика във вашето домашно пространство.

Независимо къде го поставите, тапетът с изображение на Египет ще създаде визуално впечатление и ще добави уникален стил към всяко помещение.

Цена:
35 00 лв