Фототапет - Един до друг

Флис - Канаваца
Код wall-s-124
5.00
694
Фототапет - Един до друг, подходящ за апликация в стаи с различно функционално разпределение. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.                                                    
4 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Спаска

Много добра комуникация и бърза доставка. Фототапетът е прекрасен.

Миглена

Фототапетът е с много високо качество и точно както беше показан на снимката. Препоръчвам!

Грета

Изключително съм доволна от тапета! Стаята изглежда невероятно.

Ralitsa

Фототапетът внесе свежест в спалнята ни. Цветовете са живи и ярки. Определено ще поръчам отново!

Никола

Фототапетът е точно каквото очаквах. Цветовете са ярки и реалистични. Много съм доволен.

Силвия

Препоръчвам!

Анна Д.

Поръчах фототапет за детската стая с мой дизайн и резултатът е просто невероятен. Децата са възхитени! Качеството на печата и материалът са отлични. Горещо препоръчвам на всички

Иванка

Изключително доволна съм от качеството на фототапета! Изображението е много ясно и цветовете са ярки. Лесен за поставяне и придава невероятен завършек

А. Ангелов

Страхотно качество, препоръчвам на 100%

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Един до друг?

Тапетът Един до друг е изключително вълнуващ и изразителен. Този фототапет за хол или офис, предоставя визуално впечатление на хармония и сътрудничество. Централният мотив на тапета е графиката на две държащи се ръце, което символизира солидарността и взаимната подкрепа.

Линиите и точките, които образуват контурите на ръцете, придават на тапета модерен и абстрактен вид. Техните извивки и неравности добавят движение и динамичност на цялостната композиция. Цветовата гама, състояща се от бяло и сиво, създава елегантен и минималистичен ефект. Тези неутрални нюанси са универсални и се хармонизират лесно с различни интериорни стилове.

Тапетът е създаден със силно въздействие, привличайки погледа и възбуждайки ума. В него се съчетават абстрактността на графиката и символиката на образа на държащите се ръце, като това съчетание го прави идеален избор за тези, които търсят уникално изкуствено изживяване в своето пространство. Тапетът предава послание за важността на солидарността и взаимодействието, вдъхновяващи хората да работят заедно и да се подкрепят в постигането на общи цели.

Това е непретенциозен, но изразителен избор за тапет, който може да обогати и забави визуалната среда на вашето жилище или работно пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този арт тапет е подходящ за различни пространства и интериори. Неговият модерен и абстрактен дизайн го прави идеален за хол, офис или работна стая. Съчетанието от бяло и сиво му позволява да се впише хармонично в различни цветови схеми и стилове на декорация. Тапетът привлича погледа и създава вълнуващ акцентен елемент, който може да обогати визуалната обстановка на всяко помещение.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв