Фототапет - Един до друг

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-124
5.00
794
Фототапет - Един до друг, подходящ за апликация в стаи с различно функционално разпределение. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.                                                    
2 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Василена

Получих календарите!
Много съм доволна!

Yordanka Dineva

страхотни продукти подаръчетата са супер топ качество✔

Zornica Petrova

Благодарим за календарите!Страхотни са!Подминахте очакванията ни ❤

Елена Станева-Николова

Страхотни календари и подаръци. Благодаря Ви от ❤️ за отзивчивостта и отношението!!!

Веси Йорданова

Благодаря ви! Точни, коректни и много любезни!

Деница Тасева

Страхотни сте ❤️ продължавайте да работите все така добре. Много съм доволна от вашата коректност и работа ❤️

Йордан Симеонов

Благодаря за бързата доставка , страхотни са .......

Ivelina Grueva

Благодаря за прекрасните календари.

Darina Ganeva

Използвам услугите на Art- Gift вече две години. Бързи и коректни! Отново получих чудесни календари!

Jorjeta Todorova

Днес получих доставката с календари много съм доволна :) . Благодоря ви :) !
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Един до друг?

Тапетът Един до друг е изключително вълнуващ и изразителен. Този фототапет за хол или офис, предоставя визуално впечатление на хармония и сътрудничество. Централният мотив на тапета е графиката на две държащи се ръце, което символизира солидарността и взаимната подкрепа.

Линиите и точките, които образуват контурите на ръцете, придават на тапета модерен и абстрактен вид. Техните извивки и неравности добавят движение и динамичност на цялостната композиция. Цветовата гама, състояща се от бяло и сиво, създава елегантен и минималистичен ефект. Тези неутрални нюанси са универсални и се хармонизират лесно с различни интериорни стилове.

Тапетът е създаден със силно въздействие, привличайки погледа и възбуждайки ума. В него се съчетават абстрактността на графиката и символиката на образа на държащите се ръце, като това съчетание го прави идеален избор за тези, които търсят уникално изкуствено изживяване в своето пространство. Тапетът предава послание за важността на солидарността и взаимодействието, вдъхновяващи хората да работят заедно и да се подкрепят в постигането на общи цели.

Това е непретенциозен, но изразителен избор за тапет, който може да обогати и забави визуалната среда на вашето жилище или работно пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този арт тапет е подходящ за различни пространства и интериори. Неговият модерен и абстрактен дизайн го прави идеален за хол, офис или работна стая. Съчетанието от бяло и сиво му позволява да се впише хармонично в различни цветови схеми и стилове на декорация. Тапетът привлича погледа и създава вълнуващ акцентен елемент, който може да обогати визуалната обстановка на всяко помещение.

Цена:
38 00 лв