Фототапет - Екзотична джунгла

Флис - Канаваца
Код wall-s-53
5.00
694
Фототапет - Екзотична джунгла, в различен тп помещения - офис, спалня, коридор кухня. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.
5 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Таня

Фототапетът с морски изглед е точно това, което искахме за нашата тераса. Изглежда толкова реалистично!

В. Иванова

Тапетите изглеждат страхотно и се монтират много лесно. Препоръчвам

Грета

Изключително съм доволна от тапета! Стаята изглежда невероятно.

Росен

Много съм впечатлен! Тапетът изглежда като произведение на изкуството.

Едита

Прекрасен избор за декорация на дома. Лесен за работа и с чудесен краен резултат.

Milen

Супер качество и бърза доставка!

И.Иванова

Определено си заслужаваше инвестицията!

А. Миланова

Супер съм впечатлена от фототапета! Много лесно се поставя и изглежда страхотно на стената. Приятелите ми постоянно ме питат откъде съм го купила.

Ивайло

Бърза и качествена изработка!

Вилизара Христова

Благодаря Ви. Уникални профисионалисти. Точни, коректни.Качеството е страхотно. Все така и за в бъдеще с още повече успехи и щастливи клиенти.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Екзотична джунгла?

Фототапетът "Екзотична джунгла" представлява прекрасна идея за обновяване на интериора на спалня, дневна или хол. Тапетът е декориран с големи палмови листа, разпръснати по целия му дизайн. Цветовата гама включва нюанси от кафяво и бежово, които създават уютна и природна атмосфера.

Екзотичният мотив на джунглата с палмовите листа внася природна енергия и свежест в пространството. Освежаващите нюанси от кафяво и бежово създават топлота и спокойствие, което е идеално за спалнята, където искаме да се отпуснем и релаксираме.

Тапетът може да бъде чудесно съчетан със съвременни или класически мебели. Комбиниран с натурални материали и пастелни акценти, той създава хармонична и стилна обстановка. Изборът на такъв тапет може да превърне всяко помещение в уютен и екзотичен оазис.

Независимо дали решите да го използвате като фототапет за спалня, дневна или хол, той ще добави доза природна красота и животност във вашето пространство. Създайте си уникална атмосфера, вдъхновена от екзотичните места и насладете се на комфорта и красотата, която тапетът може да внесе.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Екзотична джунгла" е подходящ за различни пространства като спалня, дневна стая или хол. Той добавя природна красота и живост в интериора. С комбинацията от големи палмови листа и топлите нюанси от кафяво и бежово, тапетът създава уютна и релаксираща обстановка. Без значение къде го използвате, той ще превърне пространството в екзотичен оазис, където можете да се насладите на спокойствие и природна енергия.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв