Фототапет - Екзотична джунгла

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-53
5.00
794
Фототапет - Екзотична джунгла, в различен тп помещения - офис, спалня, коридор кухня. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом.
3 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даяна Костадинова

Получих календарите,страхотни са! Благодаря от ❤️ Весели празници!

Бисерка Йорданова

Качествена изработка, всичко е изпипано до детайли, бърза и коректна доставка, добра комуникация!

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Атанас Илиев

Уникални са. Силно препоръчвам

Преслава

Бърза реакция, бодито е чудесно.

Тединка Пръвчева

Благодаря за календарите и подаръците! Супер са! За втора година поръчваме от Вас и сме много доволни! :) Пожелавам Ви Весели празници и много професионални успехи!

Кристина Ангелова

Много хубави календари и супер бързо изпълнение на поръчката.

Reneta Toshkova

На живо са както на картинката, без избледняване на цветовете! Препоръчвам!

Стели Стоичкова

Днес получих календарите.Страхотни и с много добро качество.Препоръчвам!

Ангелика Пандова

Скоро получих календари поръчани от Вас!Признавам бях малко притеснена какво ще е качеството на сминката......, но БЛАГОДАРЯ ВИ и двата календара са повече от прекрасни
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Екзотична джунгла?

Фототапетът "Екзотична джунгла" представлява прекрасна идея за обновяване на интериора на спалня, дневна или хол. Тапетът е декориран с големи палмови листа, разпръснати по целия му дизайн. Цветовата гама включва нюанси от кафяво и бежово, които създават уютна и природна атмосфера.

Екзотичният мотив на джунглата с палмовите листа внася природна енергия и свежест в пространството. Освежаващите нюанси от кафяво и бежово създават топлота и спокойствие, което е идеално за спалнята, където искаме да се отпуснем и релаксираме.

Тапетът може да бъде чудесно съчетан със съвременни или класически мебели. Комбиниран с натурални материали и пастелни акценти, той създава хармонична и стилна обстановка. Изборът на такъв тапет може да превърне всяко помещение в уютен и екзотичен оазис.

Независимо дали решите да го използвате като фототапет за спалня, дневна или хол, той ще добави доза природна красота и животност във вашето пространство. Създайте си уникална атмосфера, вдъхновена от екзотичните места и насладете се на комфорта и красотата, която тапетът може да внесе.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Екзотична джунгла" е подходящ за различни пространства като спалня, дневна стая или хол. Той добавя природна красота и живост в интериора. С комбинацията от големи палмови листа и топлите нюанси от кафяво и бежово, тапетът създава уютна и релаксираща обстановка. Без значение къде го използвате, той ще превърне пространството в екзотичен оазис, където можете да се насладите на спокойствие и природна енергия.

Цена:
38 00 лв