Фототапет експресивност 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall940013
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
34 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Калояна Маринова

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Ivalina Mitova

Страхотно качество на продуктите :)

Габриела Петкова

Бързо обслужване и добро качество ❤️

Neli Filipova

Календарите са прекрасни.Бърза поръчка и коректно отношение.Благодаря ви!

Velislava Draganova

Чудесна изработка. Много бързо изпъление и страхотна изненада! Благодаря ! :)

Bozhidara Yaneva

Изключително бързи, точни и коректни! Календарите са наистина страхотни!

Надя Антонова

Изключително коректни и отзивчиви. Прекрасно отношение и добро качество. Препоръчвам ги. Благодаря на цялата фирма за изработените материали

Десислава Йорданова

Прекрасно изпълнение! Бързо, точно и коректно! Благодаря ви, Art-Gift!

Виктория Емилова Субева

Благодаря много съм доволна!!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Експресивност 2?

Тапетът "Експресивност 2" представлява абстрактен дизайн, който наподобява красивата и екзотична текстура на паунови пера. Този тапет е идеален за хол, офис, студио или коридор, като носи усещане за елегантност и изисканост в пространството.

Цветовата палитра на тапета включва нюанси от сиво, зелено и синьо. Сивите тонове придават класическа и сдържана естетика, докато зелените и сините акценти добавят освежаващи и живописни елементи към общия външен вид. Комбинацията от тези цветове създава хармония и баланс в дизайна.

Тапетът "Експресивност 2" предлага уникално визуално изживяване, което може да вдъхнови артистичните натури и да добави стил и характер към интериора. Неговата абстрактна форма и цветова гама могат да се съчетаят с различни стилове на декорация и мебели, като създават уютна и изискана обстановка.

Независимо дали търсите уникален тапет за домашно пространство или желаете да освежите работното си място или професионално студио, тапетът "Експресивност 2" ще предостави на помещението изящност и същевременно доза изразителност.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът "Експресивност 2" е подходящ за всяко пространство, което се нуждае от абстрактен и стилен акцент. Той е идеален за хол, където може да създаде впечатление със своята изразителност и екзотичен вид. Също така е подходящ за офиси, като добавя професионален и същевременно творчески настроен елемент. За студиа и коридори, тапетът предлага изискан и стилен дизайн, който ще придаде хармония и интерес към пространството. Това изображение е прекрасен представител на нашите арт тапети, с които можете да придадете нова и модерна визия на всяко помещение.

Цена:
34 00 лв