Арт Фототапет с надписи експресивност - в синьо, червено и черно | Фото Тапети

Фототапет експресивност

Флис - Канаваца
Продуктов код wall802938
Колекция Art Gift Decor
5.00
778

Арт фототапет с надписи, подходящ за апликация в офис, фитнес, заведения или в хола у дома. Уникално дизайнерско решение, с което да преобразите дома си.

2 поръчки за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Донка Станчева

Използвам услугите на art-gift, доста често и винаги оставам доволна. Календарите им са много хубави, с отлично качество и уникална изработка!

Мими Любен Петрови

Приятели, препоръчвам ви да ползвате Персонални подаръци Art-Gift! Много съм доволна. Това което поръчате това получавате, коректни и учтиви.

Мариана Иванова

Качество, коректност и бърза доставка!

Nina Valcheva

Страхотни професионалисти, бързо и качествено обслужване. Много благодаря за прекрасните продукти.

Десислава Стоянова

Много съм доволна, изключително бърза доставка

Dilyana Georgieva - Paunova

за поредна година се убеждавам, че това са най- коректната фирма. Експресно и любезно обслужване, изключително качество и много добри цени ! Благодаря ви ! Продължавайте да бъдете все толкова безупречни ! :)

Илияна Йовкова

Очарована съм от Вас - бързи, коректни и правите красоти! Успехи!

София Тодорова

Качествено и коректно обслужване!

Evelina Bozhilova

Днес получих календарите, страхотни са, поръчах ги, на следващия ден се свързаха с мен, много любезна госпожа, на другия, вече бяха изпратени! Бързи и коректни! Много благодаря! Поръчайте, няма да съжалявате!!!

Kamelia Zamfirova

Получихме и нашите календари,страхотни са Благодаря Ви
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Експресивност?

Фототапетите за хол са прекрасен начин да промените визията на стаята ви, без да се налага да правите големи инвестиции. Този конкретен фототапет е подходящ за хол, офис или тийнейджърска стая.

Дизайнът на тапета е изключително експресивен и има надписи, които могат да вдъхновят и мотивират всеки, който ги види. Цветовете са черно, синьо и червено, което придава на тапета модерен и стилен вид.

Фототапетът е направен от висококачествени материали и е лесен за поставяне на стената. Той може да бъде изрязан и персонализиран според размерите на вашата стая. Избирайки този фототапет, ще добавите индивидуалност и характер на стаята си, като ще създадете уникална атмосфера и стил.

Ако търсите начин да освежите интериора на дома си, този фототапет е чудесен избор за вас. Червеният, синят и черният цвят придават на стаята модерен и елегантен вид, който ще го направи приятно място за отдих и работа.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този фототапет е подходящ за поставяне в различни интериорни пространства, като например хол, офис или тийнейджърска стая. Той е идеален за хора, които искат да добавят индивидуалност и стил в дома или работното място си. Дизайнът на тапета е изключително експресивен и включва мотивиращи надписи, които могат да вдъхновят всеки, който ги види.

Цена:
35 00 лв