Известни сгради и ярки цветове: Арт тапет с Айфеловата кула и Триумфалната арка | Фото Тапети

Фототапет емблематични сгради

Флис - Канаваца
Продуктов код wall809762
Колекция Art Gift Decor
5.00
778

Фототапет емблематични сгради е красив дизайн с архитектурни елементив нежни лилави и розови нюанси. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Г. Василева

Поръчах коледен календар уникален е благодаря препоръчвам

Боряна

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Мирела

Уникални сте!

Диляна Манева

Бързи и много коректни- препоръчвам

Mariana Eftimova

Благодаря Ви, четвърта година ползваме вашите услуги. Благодаря Ви

Seyhan Yusuf

Календарите са страхотни както и подаръците. Благодарности

Bozhidara Yaneva

Изключително бързи, точни и коректни! Календарите са наистина страхотни!

Viki Angelova

правите много хубави дизайни

илиева миглена

Днес си получихме календарите и подаръците към тях.Благодарим ви за бързата изработка и доставка.

Цветелина Влаевска

Страхотни календари! Препоръчвам с две ръце :)))
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Емблематични сгради?

Тапетът Емблематични сгради представлява вълшебен пейзаж, съчетаващ някои от най-известните световни сгради и архитектурни паметници. Визуално представени в артистичен стил, Айфеловата кула и Триумфалната арка са обгърнати от ярки и изискани цветове, които придават на тапета уникалност и веселост.

В центъра на тапета се издига величествената Айфелова кула, символ на Париж и една от най-познатите архитектурни икони в света. Впечатляващата сграда е изобразена във висока резолюция с много внимание към детайлите. Стилът на изображението е изразителен и живописен, а цветовете, използвани за декорацията, са розово, жълто и синьо. Тези ярки цветове придават на тапета динамичност и младежки вид.

Вляво от Айфеловата кула се издига Триумфалната арка, която е известна с елегантния си архитектурен стил и историческото си значение. В тапета Триумфалната арка е представена с изкрящи цветове, които създават контраст и привличат погледа. Синият и розовият нюанс създават игра на светлина и сянка върху повърхността на сградата.

Тапетът е идеален за хола, дневната стая или тийнейджърска стая. Той създава живописна атмосфера и привлича вниманието със своята енергия и красота. Изображенията на известните архитектурни паметници, комбинирани със смели и свежи цветове, придават на стаята ви уникалност и стил.

Този тапет е перфектен избор за всеки, който желае да внесе изкуство, красота и вдъхновение в пространството си.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този арт тапет е подходящ за различни пространства в дома. Можете да го използвате в хола или дневната стая, където ще създаде впечатляващ акцент и ще придаде на пространството енергия и живост. Също така, той е подходящ и за тийнейджърска стая, където може да служи като израз на индивидуалността и творчеството на младите хора. Независимо от избрания вариант, този тапет ще придаде на стаята артистичен и модерен вид.

Цена:
35 00 лв