Фототапет Есен

Флис - Канаваца
Продуктов код wall903563
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мими Любен Петрови

Приятели, препоръчвам ви да ползвате Персонални подаръци Art-Gift! Много съм доволна. Това което поръчате това получавате, коректни и учтиви.

Виктория Василева

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Diana Panayotova

positive review Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце -

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Monika Panteleeva

Много съм доволна! Благодаря Ви!

Velina Mavrodinova-Petrova

Вече за втора година се доверяваме на Art-Gift за изработка на календари със снимка на децата ни. И тази година не ни разочароваха - календарите са с високо качество, изработката е чудесна, а изпълнението - експресно. Подаръците, които получихме от тях към поръчката също са великолепни! Благодарим!

Цветелина Мотовска

Перфектно качество на календарите! Много благодаря и за подаръка!

Мария Георгиева

Коректно отношение, бързо изпълнение и страхотни подаръци. Много благодаря! Препоръчвам :)

EM Koleva

Получих поръчката си. Календарите са прекрасни! Благодаря и за бързата изработка и доставка!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Есен?

Арт тапет "Есен" показва вълшебна горска гледка, която ще внесе уют и природна хармония във вашия дом или офис. Изображението на тапета показва есенната красота на природата със съчетание от елени, дървета, птици и листа.

Горската панорама създава усещане за спокойствие и приятна атмосфера. Елените, които грациозно се движат сред дърветата, придават усещане за живот и естественост на изображението. Птиците, които летят над горските върхове, придават допълнителна доза живост и свежест.

Цветовете в този фототапет са в основно сиво, оранжево, жълто и бяло. Сивите нюанси придават мекота и елегантност на общия вид на тапета, докато оранжевите и жълтите акценти допълнително осветяват изображението и придават топлина и уют. Белият цвят придава светлина и простор на сцената.

Този фототапет е идеален за различни помещения като спалня, хол, всекидневна, кухня, коридор или офис. Горската гледка ще създаде атмосфера на усмихната природа и ще добави природна естетика към интериора. В допълнение, изборът на цветове ще позволи лесно съчетаване с вашия мебелен стил и декорация.

Този фототапет "Есен" предлага уникално изживяване на природата във вашият дом или офис. Върнете се към естеството и се насладете на спокойствието и красотата, които предлага есента през този чудесен арт тапет.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този фототапет "Есен" е подходящ за спалня, хол, всекидневна, кухня, коридор или офис. Неговата горска гледка с елени, дървета, птици и листа създава уютна и природна атмосфера. Цветовата палитра включва сиво, оранжево, жълто и бяло, което позволява лесно съчетаване с другите елементи на интериора. Независимо дали търсите спокойствие и релаксация в спалнята си или желаете да добавите естетика към общите пространства, този фототапет ще създаде уникално визуално изживяване.

Още продукти
Цена:
38 00 лв